Hvis du gerne vil have os til at migrere dit websted for dig, har vi skitseret nogle vigtige bemærkninger og de trin, du skal følge nedenfor. Se vores artikel Migrering af dit websted til Kinsta, for flere detaljer om migreringsprocessen og hvordan migreringer fungerer hos Kinsta.

Vigtige bemærkninger om migrering

• Virksomhedsejere og virksomhedsadministratorer er de eneste MyKinsta-brugere, der kan indsende en anmodning om migrering.
  • Vi gennemfører dine migreringer så hurtigt som muligt, hvilket kan tage op til 2 hverdage. Hvis vi mener, at behandlingen af ​​dine migreringer vil tage længere tid, giver vi dig besked på det tidspunkt, hvor vi modtager anmodningen.
  • Selvom vores team er glade for at konfigurere simple omdirigeringer ved hjælp af vores omdirigeringsværktøj, hvis dit websteds .htaccess-fil indeholder komplekse regler, skal du arbejde sammen med en udvikler for at konvertere disse til Nginx-format og derefter levere de konverterede regler til vores team for at tilføje til Nginx-konfigurationen.
  • I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at vi migrerer et websted, men du kan ikke gå live med det samme. Hvis der er en forsinkelse mellem migreringen og overtagelsen af ​​webstedet, skal du muligvis anmode om en anden migrering.
  • Vi er muligvis ikke i stand til at migrere meget tilpassede WordPress-installationer, hvor WordPress Core-filerne og mappestrukturen er blevet ændret.
  • Opsætning af DNS og konfiguration af tredjepartstjenester er ikke inkluderet i vores migreringstjeneste, og du skal håndtere disse opgaver. Et par almindelige eksempler på opgaver, som du skal tage dig af, inkluderer: opdatering af dit domænes A records eller anden DNS, pegning af navneservere til Kinsta DNS, opsætning af en tredjeparts CDN (som Cloudflare eller Sucuri) eller opsætning af en e-mail service.
  • For at udføre migreringen kan vi bede om passrdswo og andre detaljer. Vi værdsætter og værner om dit privatliv. Anmodningsformularen er sikret godt over SSL, og når vi har afsluttet overførslen, ødelægger vi alle passwords, vi modtager.
  • Vi ændrer aldrig dit originale websted under migreringen. Det vil fortsætte med at fungere som normalt under og efter migreringen. Vi holder dig opdateret om forløbet af migreringen af ​​dit websted.

Migrering af WordPress.com-websteder

For WordPress.com-migreringer kan vi ikke lave en traditionel migrering, fordi WordPress.com ikke tillader adgang til webstedets filer eller databasen. Vi er kun i stand til at eksportere dit WordPress-indhold såsom indlæg, sider, kommentarer, meta tags osv., og importere indholdet til en ny WordPress-installation her hos Kinsta.

Fordi vi ikke kan få adgang til webstedets filer, kan vi ikke overføre dit WordPress-tema, plugins eller andre tilpasninger, der måtte være foretaget på webstedet. Dette betyder, at dit websted ikke vil se ud på samme måde, som det gør på WordPress.com, og enhver funktionalitet, der er afhængig af et plugin, vil ikke fungere, før du geninstallerer dit websteds plugins.

Efter migreringen skal du eller din webudvikler geninstallere temaet og plugins og foretage eventuelle tilpasninger igen, som du har foretaget på WordPress.com (hvis relevant).

Basis Migrering vs Premium Migrering

• Ubegrænsede gratis grundlæggende migreringer er kun tilgængelige for standard WordPress-installationer.
  • Websteder, der ændres løbende (e-handelswebsteder, medlemssider osv.) kræver ofte placering af webstedet i vedligeholdelsestilstand og omhyggelig planlægning for at undgå tab af data. Et websted, der har brug for vedligeholdelsestilstand eller planlægning af migreringstid, kræver en premium-migrering.
  • Et websted, der bruger WP Engines LargeFS-funktion, kræver en premium-migrering.
  • Migrering af et WordPress multisite-netværk kræver en premium-migrering.
  • Websteder, der involverer omvendte proxyer eller andre komplekse krav (f.eks. Bedrock- eller Trellis-konfigurationer), kræver en premium-migrering.
  • Hvis du kun er i stand til at levere WordPress admin-login (ingen hosting-dashboard eller SSH-adgang), skal migreringen udføres som en premium-migrering.
  • Hvis du har brug for at planlægge din migrering, kan dette gøres med en premium-migrering.

Anmod om en gratis Basis Migrering

Du kan anmode om din hjemmesidemigrering direkte gennem MyKinsta, og der er to typer migreringer at vælge imellem:

1. Fra en anden hst (del oplysninger om din nuværende hostingudbyder)
  2. Fra en backup-file:
    • give et link til filer ved hjælp af cloud storage-tjenester såsom Drev, Dropbox osv. eller
    • upload en sikkerhedskopifil (uanset om den er oprettet med Duplicator, ManageWP eller cPanel) til et eksisterende Kinsta-websted

For at starte en grundlæggende migrering i MyKinsta skal du logge ind og klikke på Migreringer i venstre sidebar. Vælg den mulighed, der fungerer bedst for dig, og fuldfør migreringsanmodningen.

Anmod om migrering fra en anden host

Begynd med at klikke på knappen Anmod om basis migrering fra host.

Anmod om migrering fra en anden host i MyKinsta.
Anmod om migrering fra en anden host i MyKinsta.

Der er nogle oplysninger, du skal have klar til at fuldføre en anmodningen om migrering:

• Oplysninger om din nuværende host
  • Detaljer om opsætningen af dit websted
  • Forbindelsesdetaljer

Trin 1

Når du har læst introduktionen, inklusive betingelserne og andre oplysninger, skal du klikke på knappen Næste nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og forstået de præsenterede oplysninger, og du er klar til at fortsætte med anmodningen om migrering.

Basis anmodningen om migrering introduktion og betingelser.
Basis anmodningen om migrering introduktion og betingelser.

Trin 2

På næste side beder vi om dine aktuelle hostingoplysninger. For nogle administrerede hosts inkluderer dette din hosts navn, hostingpanelets login-URL, brugernavn og password.

Tilføj dine hostingoplysninger til din grundlæggende anmodning om migrering.
Tilføj dine hostingoplysninger til din grundlæggende anmodning om migrering.

Afhængigt af din nuværende host kan vi anmode om yderligere detaljer som FTP, SFTP og/eller loginoplysninger til hostingpanelet. Disse detaljer kan typisk findes i din nuværende hostingudbyders kontrolpanel. Hvis du er usikker på disse detaljer, skal du kontakte din nuværende host eller bede et medlem af Kinsta Support-teamet om hjælp.

Hvis du f.eks. bruger cPanel, er dit brugernavn og serverdetaljer angivet i dit Brugerområde > Mine konti > Oplysninger og indstillinger-siden. FTP-kontooplysninger kan også findes under Filer > FTP-konti.

Når du har indtastet dine værtsoplysninger, skal du klikke på Næste for at fortsætte til næste trin i anmodningen.

Trin 3

Dernæst beder vi om dit domæne, WordPress-legitimationsoplysninger, WordPress-login-URL, og om dit websted bruger HTTPS. Når du har indtastet disse detaljer, skal du klikke på knappen Næste for at fortsætte.

Sitedetaljer i din grundlæggende anmodning om migrering.
Sitedetaljer i din grundlæggende anmodning om migrering.

Trin 4

Nu er det tid til at udfylde detaljerne for dit websteds nye hjem her på Kinsta! Indtast et unikt navn, og vælg dit websteds datacenter blandt de 34 tilgængelige datacenterplaceringer.

Fortæl os, hvis der er nogen særlige oplysninger eller instruktioner, vi bør vide om dit websted, såsom at force HTTPS eller særlige .htaccess– eller Nginx-regler, som du måtte have brug for.

Klik på Næste for at gennemgå dine migreringsoplysninger.

Kinsta site detaljer til migrering.
Kinsta site detaljer til migrering.

Trin 5

Gennemgå omhyggeligt detaljerne i din anmodning for eventuelle tastefejl eller fejl. Hvis du har brug for at ændre noget i anmodningen, skal du klikke på knappen Tilbage for at vende tilbage til den forrige side og opdatere oplysningerne.

Gennemgå og indsend din basis migrering.
Gennemgå og indsend din basis migrering.

Du vil også blive bedt om at dobbelttjekke, at det websted, du indsender, opfylder betingelserne for en gratis Basis-migrering. Hvis det ikke gør det, vil du anmode om en premium-migrering.

Når du er klar, skal du klikke på Udfør for at indsende din anmodning.

Dine afventende migreringer vil dukke op under Migrationer i MyKinsta, så du kan tjekke status når som helst. Vores migrationsteam vil også holde dig opdateret om status.

Afventende migreringer i MyKinsta.
Afventende migreringer i MyKinsta.

Hvis du har yderligere migreringer, der skal indsendes, mens en afventer, kan anmodningsknapperne findes øverst på siden.

Sådan anmoder du om en migrering fra en backup

For at starte processen med at anmode om en migrering fra en backup skal du klikke på knappen Anmod om basis migrering fra backup.

Anmodning om en gratis migrering fra en backup.
Anmodning om en gratis migrering fra en backup.

Trin 1

Når du har læst introduktionen, inklusive betingelserne og andre oplysninger, skal du klikke på knappen Næste nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og forstået de præsenterede oplysninger, og du er klar til at fortsætte med din anmodning om migrering.

Grundlæggende anmodning om migrering introduktion og betingelser.
Grundlæggende anmodning om migrering introduktion og betingelser.

Trin 2

På næste side beder vi om dine oplysninger om din backup, inklusive typen af backup og hvordan du deler backup med os.

Upload til et eksisterende websted på Kinsta

Hvis du har et eksisterende websted på Kinsta til at uploade og midlertidigt gemme din backup på, kan du vælge det i det angivne felt. Dit eksisterende websted på Kinsta vil ikke blive ændret og vil fortsætte med at fungere normalt. Migreringen vil blive udført til et nyt websted.

Mulighed for at uploade din backup til et eksisterende Kinsta-websted.
Mulighed for at uploade din backup til et eksisterende Kinsta-websted.

Når du har valgt det websted, du vil uploade til, viser vi dig SFTP-legitimationsoplysningerne til upload af filen. Sørg for at uploade din backup til mappen /private for at sikre, at den forbliver privat.

Link til filer

Vælg denne mulighed, hvis din sikkerhedskopi er gemt et sted, du kan give et link til. Sørg for, at linket er tilgængeligt for alle, der har URL’en, eller del backupfilen med vores migrationsteams e-mailadresse: [email protected], så de kan få adgang til filen.

Mulighed for at give et link til backup i en cloud storage-tjeneste.
Mulighed for at give et link til backup i en cloud storage-tjeneste.

Bemærk: Dropbox foretrækkes, da det giver mulighed for mere effektiv håndtering af backup-filen.

Når du har valgt, hvordan du vil dele din backup og indtastet detaljerne, skal du klikke på knappen Næste for at fortsætte.

Trin 3

Dernæst beder vi om dit domæne, WordPress-legitimationsoplysninger, WordPress-login-URL, og om dit websted bruger HTTPS. Klik på knappen Næste for at fortsætte til næste trin efter at have indtastet disse detaljer.

Sitedetaljer for anmodningen om migrering.
Sitedetaljer for anmodningen om migrering.

Trin 4

Nu er det tid til at udfylde detaljerne for dit websteds nye hjem her på Kinsta! Indtast et unikt navn, og vælg dit websteds datacenter blandt de 34 tilgængelige lokationer.

Lad os endelig vide, hvis der er særlige oplysninger eller instruktioner, vi bør vide om dit websted, såsom at tvinge HTTPS eller særlige .htaccess– eller Nginx-regler, som du måtte have brug for.

Indstillinger og særlige instruktioner til dit websted.
Indstillinger og særlige instruktioner til dit websted.

Trin 5

Gennemgå omhyggeligt detaljerne i din anmodning for eventuelle tastefejl eller fejl. Hvis du har brug for at ændre noget i anmodningen, skal du klikke på knappen Tilbage for at vende tilbage til den forrige side og opdatere oplysningerne.

Oversigt over oplysningerne om din anmodning om migrering.
Oversigt over oplysningerne om din anmodning om migrering.

Du vil også blive bedt om at dobbelttjekke, at det websted, du indsender, opfylder betingelserne for en gratis Basis-migrering. Hvis det ikke gør det, vil du i stedet anmode om en premium-migrering.

Når du er klar, skal du klikke på Udfør for at indsende din anmodning.

Dine afventende migreringer vil dukke op under Migrationer i MyKinsta, så du kan tjekke status når som helst. Vores migrationsteam vil også holde dig opdateret om status.

Afventende migreringer i MyKinsta.
Afventende migreringer i MyKinsta.

Anmod om en Premium-migrering

Alle vores planer inkluderer en eller flere premium-migreringskreditter (se antallet inkluderet pr. plan på vores planside). Én premium-migreringskredit giver dig mulighed for at anmode om én premium-migrering fra enhver host gratis.

Premium-migreringer er til websteder, der har komplekse krav eller skal planlægges. Dette inkluderer typisk websteder, der ændres løbende (e-handelswebsteder, medlemssider osv.) eller dem, der bruger en reverse proxy. Disse kræver ofte placering af webstedet i vedligeholdelsestilstand, yderligere opsætning og omhyggelig planlægning for at undgå tab af data.

Hvis du har et stort antal WordPress-websteder, som du gerne vil have os til at migrere, tilbyder vi også priser for massemigrering.

For at starte en premium-migrering i MyKinsta skal du klikke på Migrationer i venstre sidebar.

Du kan se antallet af premium-migreringskreditter, du har til rådighed. Hvis der ikke er nogen premium-migreringskreditter tilbage, vil du se muligheden for at købe yderligere kreditter. Hver ekstra premium-migreringskredit koster 100 USD og vil blive tilføjet din næste faktura.

Klik på knappen Anmod om Premium migrering for at starte anmodningsprocessen.

Anmod om en premium-migrering i MyKinsta.
Anmod om en premium-migrering i MyKinsta.

Trin 1

Der er nogle oplysninger, du skal have klar til at fuldføre anmodningen om migrering:

• Oplysninger om din nuværende host
  • Detaljer om opsætningen af dit websted
  • Forbindelsesdetaljer
  • Valgfri HTTPS og datacenter opsætning
  • Betalingsoplysninger — hvis der anmodes om yderligere migreringer

Når du har læst introduktionen igennem, skal du klikke på knappen Næste nederst på siden for at bekræfte, at du har læst og forstået de præsenterede oplysninger, og du er klar til at fortsætte med anmodningen om migrering.

Premium migration introduktion.
Premium migration introduktion.

Trin 2

På næste side bliver du bedt om dine aktuelle hostingoplysninger. Dette kan omfatte din hosts navn, hostingpanelets login-URL, brugernavn og password.

Tilføj dine nuværende hostingoplysninger til din anmodning om migrering.
Tilføj dine nuværende hostingoplysninger til din anmodning om migrering.

Afhængigt af din nuværende host kan vi anmode om yderligere detaljer som FTP, SFTP og/eller loginoplysninger til hostingpanelet. Disse detaljer kan typisk findes i din nuværende hostingudbyders kontrolpanel. Hvis du er usikker på disse detaljer, skal du kontakte din nuværende host eller bede et medlem af Kinsta Support-teamet om hjælp.

Hvis du f.eks. bruger cPanel, er dit brugernavn og serverdetaljer angivet i dit Brugerområde > Mine konti > Oplysninger og indstillinger-siden. FTP-kontooplysninger kan også findes under Filer > FTP-konti.

Når du har indtastet dine værtsoplysninger, skal du klikke på Næste for at fortsætte til næste trin i anmodningen.

Trin 3

Dernæst beder vi om dit domæne, WordPress-legitimationsoplysninger, WordPress-login-URL og yderligere konfigurationsmuligheder, såsom hvis dit websted er et e-handels- eller fællesskabswebsted, der kører over HTTPS, multisite osv.

Hvis du kører et meget dynamisk websted som WooComerce, så tjek yderligere detaljer om, hvordan Kinsta håndterer disse typer migrationer.

Når du har indtastet disse detaljer, skal du klikke på knappen Næste for at fortsætte.

WordPress-webstedsdetaljer for din anmodning om en premium-migrering.
WordPress-webstedsdetaljer for din anmodning om en premium-migrering.

Trin 4

Nu er det tid til at udfylde detaljerne for dit websteds nye hjem her på Kinsta! Indtast et unikt navn, og vælg dit websteds datacenter blandt de 34 tilgængelige pleceringer af datacentre.

Fortæl os, hvis der er nogen særlige oplysninger eller instruktioner, vi bør vide om dit websted, såsom at tvinge HTTPS eller særlige .htaccess– eller Nginx-regler, som du måtte have brug for.

Klik på Næste for at gennemgå dine migreringsoplysninger.

Kinsta site detaljer til migrering.
Kinsta site detaljer til migrering.

Trin 5

Gennemgå omhyggeligt detaljerne i din anmodning for eventuelle tastefejl eller fejl. Hvis du har brug for at ændre noget i anmodningen, skal du klikke på knappen Tilbage for at vende tilbage til den forrige side og opdatere oplysningerne.

På den sidste side viser vi dig, hvor mange premium-migreringskreditter du har tilbage. Hvis du ikke har nogen tilbage, vil du også blive bedt om dine betalingsoplysninger. Du vil blive dirigeret til en 2FA-bekræftelse med en engangs password for at gennemføre betalingen sikkert.

Når du er klar, skal du klikke på knappen Udfør.

Gennemgå og indsend din migrering.
Gennemgå og indsend din migrering.

Efter indsendelse af migreringsformularen vil et af vores Migrations-teammedlemmer kontakte dig for at planlægge migreringen.

Dine afventende migreringer vises derefter under Migrationer, hvor du til enhver tid kan kontrollere status. Du vil også løbende blive opdateret om status af vores team.

Afventende migreringer i MyKinsta.
Afventende migreringer i MyKinsta.