Hvis du har problemer med dit WordPress-sted, eller har spørgsmål om din plan, skal du åbne en ny chat med vores team. Vi er her for dig 24/7 og hjælper gerne! Ellers, hvis du har brug for at annullere din hostingplan, forstår vi. Selvom vi hader at skulle se dig forlade os, prøver vi at gøre alle aspekter ved at bruge Kinsta så let som muligt fra tilmelding til annullering. Måske er dit projekt afsluttet, eller så testede du bare Kinsta for en klient. Uanset årsagen, kan du til enhver tid annullere din hostingplan fra MyKinsta.

Annuller din Kinsta-hostingplan

Følg nedenstående trin for, hvordan du annullerer din Kinsta-hostingplan.

Trin 1

I MyKinsta skal du klikke på Firma i venstre side. Klik derefter på knappen Annuller plan på fanen Min plan.

Annuller din Kinsta-plan i MyKinsta.
Annuller din Kinsta-plan i MyKinsta.

Trin 2

Du bliver derefter nødt til at markere felterne for at indikere, at du forstår, at:

• Både dine live- og scenemiljøer vil blive slettet for alle dine WordPress-websteder.
  • Alle dine Kinsta DNS-poster vil blive slettet. Dette inkluderer din DNS-zone og muligheden for at redigere den.
  • Alle dine Kinsta CDN-konfigurationer og -indstillinger bliver slettet.

Det er vigtigt at forstå, at alle data slettes permanent og ikke kan gendannes. Klik på Næste for at fortsætte med annulleringen.

Annuller hostingplan og anerkend, at alle data vil blive slettet.
Annuller hostingplan og anerkend, at alle data vil blive slettet.

Trin 3

Efter annullering beregnes din endelige faktura automatisk. Dette kan være udestående gebyrer eller refusioner, som du har ret til. Kinsta har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Klik på Næste for at fortsætte til næste trin.

Bemærk: Hvis du har en tilpasset plan eller foretaget planændringer for nylig, kan vi muligvis ikke generere den endelige regning automatisk for dig. I dette tilfælde opretter vi din endelige regning manuelt, og du modtager den inden for 3 dage. Din konto lukkes helt, når din sidste regning er oprettet og ryddet.

Endelige regnings-detaljer ved annullering af Kinsta-plan.
Endelige regnings-detaljer ved annullering af Kinsta-plan.

Trin 4

Endelig skal du bekræfte din plan annullering ved at indtaste din MyKinsta adgangskode. Klik derefter på Annuller plan.

Bekræft annullering af din Kinsta-hostingplan.
Bekræft annullering af din Kinsta-hostingplan.

Trin 5

Din plan annulleres derefter. Vi beder dig give nogle feedback om, hvorfor du annullerer din Kinsta-hostingplan. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at udfylde dette for os. Kinsta blev bygget op fra grunden af brugerfeedback, og vi tager det hele, selv det negative, meget alvorligt. Dette hjælper os med at forbedre vores platform for alle.

Kinsta feedback om annullering
Kinsta feedback om annullering

Vi takker dig for at bruge Kinsta og håber at se dig tilbage en dag! 👋

Annullering af add-ons

Hvis du vil annullere en add-on (Redis, Reverse proxy osv.), Skal du kontakte vores supportteam. Bemærk, at kun brugere med faktureringstilladelser (Virksomhedsejere, Virksomhedsadministratorer, eller Virksomhedsfakturerings brugere) er i stand til at anmode om fjernelse af en add-on .