For at hjælpe dig i gang og give eksempler på minimale applikationer har vi oprettet flere Hello World-repositories i GitHub, som du kan fordele og implementere på Kinsta.

Hvis du bruger en anden Git-udbyder som Bitbucket eller GitLab, så tjek vores vejledninger til import af et GitHub-lager til en af git-tjenesterne:

Go

Java

Node.js

PHP

Python

React

Ruby

Scala

Andet

Eksempler på statisk webstedshosting

Med Kinstas statiske webstedshosting kan du implementere statiske websteder sammensat af ikke-dynamiske filer såsom HTML, CSS og JavaScript. Dit lager kan indeholde de forudbyggede filer eller kildekoden til at generere dit statiske websted.

For eksempler på, hvordan du implementerer et websted på vores Static Site Hosting-tjenester fra GitHub, tjek disse skabelon repositories du kan bruge til at oprette et nyt depot og implementere på Kinsta:

Andre statiske webstedseksempler

Følgende hurtigstartguider bruger statiske webstedsgeneratorer, der er bedre egnede til vores Applikation Hosting, fordi de bruger noget andet end Node.js til at generere det statiske websted: