Prissætning af applikationshosting er forbrugsbaseret. Det betyder, at du kun betaler for de ressourcer, som din applikation bruger. Vi fakturerer månedligt i slutningen af din faktureringscyklus, eller når dit forbrug af tjenesterne når en forudindstillet faktureringstærskel, alt efter hvad der sker først. Din faktureringscyklus begynder, når du opretter din første applikation eller database.

Din faktura vil være baseret på følgende:

• Båndbredde (kun ved udgang)
  • Opbygningstid
  • Anvendelse af pod-hosting af applikationer

Båndbredde

Hvis din applikation har en webproces, der giver brugerne adgang til applikationen via internettet, er det den trafik, der strømmer ud af applikationen til brugeren (egress), som er den båndbredde, vi opkræver betaling for. Vi opkræver ikke betaling for trafik, der kommer ind i din applikation (indgang).

Denne båndbredde beregnes og faktureres pr. byte til en pris på 0,00000000014 USD pr. byte (0,14 USD pr. GB). Det betyder, at der ikke foretages nogen afrunding eller opkræves gebyrer baseret på hver “påbegyndt” gigabyte. Du vil kun blive opkrævet for det faktiske forbrug. Du kan se dit forbrug på båndbreddeskurven i Analytics.

Opbygningstid

Applikationer eller websteder skal bygges i sikre, isolerede miljøer og kræver, at der er ressourcer som RAM, CPU og disk til rådighed. Vi har 3 build-maskiner til rådighed:

• Standard
  • Middel
  • Plus

Større build-maskiner vil bygge applikationer hurtigere, og nogle applikationer kan endda kræve de forhøjede ressourcer på en større build-maskine. Du kan se, hvor lang tid hvert build har taget, på diagrammet Build time (Byggetid) i Analytics.

Hvis du ændrer din applikation under byggeprocessen og har brug for at bygge den igen, kan du annullere opbygningen i Implementeringer for at spare unødvendige byggeomkostninger.

Pods til hosting af applikationer

Et program kan have flere processer. Hver proces har sine egne dedikerede ressourcer, og du kan vælge en pod til hver enkelt af dem individuelt. Du vil blive faktureret for hver pod i henhold til dens størrelse og hvor længe den bruges (i sekunder). Du kan se Runtime for hver applikationsproces i Analytics.

Som et eksempel kan du have følgende programopsætning:

• En webproces til en onlinebutik, der kræver meget strøm, ved hjælp af en C3 Pod (4 CPU’er / 4 GB RAM).
  • En baggrundsproces, der opretter statistikker baseret på ordrer, og som kræver meget strøm, ved hjælp af en M3 Pod (2 CPU / 8 GB RAM).
  • En anden baggrundsproces, der kører en gang om dagen og kræver meget lidt processorkraft, og som anvender en S2 Pod Type (1 CPU / 2 GB RAM).

I marts måned kører webprocessen hele måneden, og baggrundsjobbene kører kun i 30 minutter om dagen. Så det samlede forbrug (der er 744 timer eller 2.678.400 sekunder i marts) er:

• 2 678 400 sekunders forbrug for webprocessen
  • 55 800 sekunders forbrug for den første baggrundsproces
  • 55 800 sekunders forbrug for den anden baggrundsproces

Multiplicer forbruget med omkostningerne for hver pod for at beregne det samlede beløb, der skal faktureres.

Bemærk: Hvis du vælger en Hobby pod-størrelse til din webproces, vil du ikke være i stand til at tilføje et brugerdefineret domæne til din applikation. Hvis du har brug for et brugerdefineret domæne til din applikation, kan du opgradere dette når som helst.

Oversigt

Med vores direkte forbrugsbaserede tilgang til prissætning af applikationshosting betaler du kun for den tid, der er brugt den pågældende dag, hvis du opretter et program og sletter det efter en dag. Du kan få indsigt i din applikations brugsdata ved at se Applikationsanalyse.