Når du opretter et program, har du to muligheder for byggemiljøet, Konfigurer containerbillede automatisk eller Brug Dockerfile til at opsætte containerbillede.

Buildpacks

Vi bruger Buildpacks, et open source-projekt, der vedligeholdes af Heroku. Når du tilføjer din applikation, skal du vælge muligheden for at konfigurere containerbillede automatisk, og vi vil automatisk bestemme og bruge den tilsvarende buildpack til at oprette en container til din applikation baseret på dit lager.

Hvis du ønsker at bruge en anden sprogversion til din applikation, skal du angive versionen i applikationens filer.

Dockerfile

Hvis du ønsker mere kontrol eller allerede har dit eget tilpassede Docker-image bygget, kan du bruge en Dockerfile i dit depot i stedet for at lade Kinsta indstille runtime automatisk med en buildpack.

For at bruge en Dockerfile skal du vælge muligheden Brug Dockerfile til at konfigurere containerbillede, når du tilføjer din applikation.

Dockerfile-stien er stien til din Dockerfile i forhold til lagerroden. For eksempel, hvis din Dockerfile er i lagerroden, skal du indtaste Dockerfile i det felt. Hvis din Dockerfile er i en undermappe med navnet app, skal du indtaste stien til Dockerfilen: app/Dockerfile.

Kontekst er stien i det lager, vi skal have adgang til, så vi kan bygge din applikation. De fleste applikationer er bygget fra lagerroden, og du kan indtaste lagerroden (.) i kontekstfeltet. Hvis din applikation skal bygges fra en undermappe (f.eks. app), skal du indtaste den undermappesti i kontekstfeltet: app.

Udfyld resten af felterne for at tilføje din applikation, og klik på knappen Tilføj applikation.

Tilføj et program med en Dockerfile bygningstype.
Tilføj et program med en Dockerfile bygningstype.