Caching af fuld side håndteres på serversiden af os, så der er ikke behov for typiske cache-plugins. Helsides cache er som standard indstillet til 1 time, men vi kan finjustere den for dig.

Kinsta WordPress Cache

Kinsta MU-pluginnet er installeret som standard på alle Kinsta-hostede websteder. Dette er ikke dit typiske cache-plugin, da det fungerer på serverniveau. Det giver dig mulighed for at tømme hele sidecachen, object cachen eller begge dele direkte fra administratorlinjen. Du kan også kontrollere indstillinger for automatisk rens, når indlæg og kommentarer udgives eller opdateres.

For flere detaljer, tag venligst et kig på vores detaljerede indlæg om emnet: Kinsta håndterer WordPress Caching, så du ikke behøver at gøre det.