Fejl 520 og fejl 521 er Cloudflare-specifikke fejl, der indikerer et problem mellem Cloudflare og webstedets server. Der er en række mulige årsager, så der er fejlfindingstrin, der skal følges for at spore kilden.

Hvad forårsager fejlen?

Fejl 520 angiver, at Cloudflare modtog et tomt, ukendt eller uventet svar fra serveren. Fejl 521 indikerer, at serveren nægtede en forbindelse med Cloudflare.

Hvis du ser en af ​​disse fejl på et websted, der hostes hos Kinsta, skal du tjekke oplysningerne nedenfor for at se de næste trin til at løse dette problem.

Besøgende på webstedet

Hvis du ser en af ​​disse fejl, mens du besøger et websted, men du ikke er webstedsejer eller administrator, anbefaler vi, at du kontakter webstedsejeren, så de kan løse problemet.

Sørg for at inkludere et skærmbillede af fejlen eller i det mindste Cloudflare Ray ID, der er vist under fejlen.

Webstedsejer eller administrator Ikke-Cloudflare-domæne

Hvis du er webstedets ejer eller administrator og ikke har din egen Cloudflare-konto, skal du åbne en ny chat med vores supportteam. Følgende oplysninger er ikke nødvendige, men kan være nyttige, når vi undersøger problemet:

1. Dato og klokkeslæt, hvor fejlen opstod.
  2. Cloudflare Ray ID’et vist under fejlmeddelelsen.
  3. Eventuelle trin, du eller din besøgende tog, da fejlen opstod (f.eks. klik på et link, opdatering af indhold, tilføjelse af noget til en indkøbskurv, indsendelse af en formular eller anden handling).

Webstedsejer eller administrator Cloudflare Domain

Hvis du er webstedsejeren eller administratoren og har din egen Cloudflare-konto, kan du se vores detaljerede vejledninger til at løse hver af disse fejl: