Du kan se siden med databaseindstillinger ved at klikke på Indstillinger i den sekundære sidebar på siden Database.

Databaseindstillinger i MyKinsta.
Databaseindstillinger i MyKinsta.

Grundlæggende detaljer

Sektionen Grundlæggende detaljer viser dig visningsnavnet og de tilgængelige ressourcer for din database, inklusive eventuel tilføjelseslagring. For at ændre din databases visningsnavn eller øge dens størrelse, skal du klikke på Rediger detaljer, foretage dine ændringer og klikke på knappen Rediger detaljer i modal/pop-up. Bemærk: Hvis du har tilføjet yderligere plads med vores tilføjelse til database diskplads, skal du følge de trin, der er skitseret her, for at ændre tilføjelsesprogrammet til database diskplads.

Skift databasenavnet eller -størrelsen i Databasedetaljerne i MyKinsta.
Skift databasenavnet eller -størrelsen i Databasedetaljerne i MyKinsta.

Suspender eller Genoptag Database

Suspendering af din database stopper din database i at køre uden at slette den. Dette ændrer eller fjerner ikke noget i selve databasen. Forbindelser til databasen forbliver på plads, men vil ikke fungere, mens databasen er suspenderet. Du vil ikke pådrage dig nogen omkostninger til databasen under suspendering.

Klik på Suspender database og bekræft suspenderingen ved at klikke på Suspender database igen i modal/pop-up.

Når du er klar til at genstarte din database, skal du klikke på Genoptag database og bekræfte genstarten ved at klikke på Genoptag database igen i modal/pop op-vinduet.

Slet database

Knappen Slet database giver dig mulighed for at fjerne databasen. Hvis du sletter databasen, bliver alle data i databasen ødelagt.