Du kan se siden med databaseindstillinger ved at klikke på Indstillinger i den sekundære sidebar på siden Database.

Databaseindstillinger.
Databaseindstillinger.

I afsnittet Grundlæggende detaljer kan du ændre visningsnavnet for din database og dens ressourcer. Knappen Delete database (Slet database) giver dig mulighed for at fjerne databasen.