Vi er forpligtet til at gøre Kinsta til den bedst administrerede WordPress-hostingplatform i branchen. Som en del af denne forpligtelse leverer vi ikke e-mail som en del af vores hostingplaner. Af flere årsager anbefaler vi at holde din e-mail og hosting adskilt.

Anbefalede e-mail-udbydere

Afsendelse og modtagelse af e-mail er en integreret del af at drive forretning online, så vi forstår vigtigheden af ​​at have en god e-mail-udbyder.

• Vi anbefaler altid Google Workspace (tidligere G Suite), som inkluderer Gmail, en af ​​verdens bedste e-mailtjenester. Det har en masse funktioner til en god pris og giver dig mulighed for at bruge dit eget domænenavn. Mange Kinsta-klienter bruger Google Workspace, og vi har endda en funktion, der lader dig nemt tilføje dine Google MX-registreringer med blot et par klik.
  • Microsoft Outlook, som er en del af Microsoft 365, er en anden pålidelig e-mail-tjeneste, som du kan konfigurere til at bruge med dit brugerdefinerede domæne.
  • Zoho Mail leverer e-mail-hosting på en sikker og krypteret e-mail-tjeneste.

Afsendelse af e-mails fra dit websted

Din e-mail-udbyder giver dig mulighed for at sende og modtage e-mails fra og til din e-mail-adresse, men hvad med e-mails, du skal have dit websted til at sende? Disse kaldes transaktionelle e-mails, som er de e-mails, der genereres automatisk af dit WordPress-websted som svar på en eller anden form for brugeraktivitet. Alle vores planer inkluderer support til transaktions-e-mail, som vi sender via MailChannels, en sikker og pålidelig e-mail-tjeneste.

MX Records

MX-records er DNS-records, der dirigerer dit domænes e-mails til din e-mail-udbyder. Det er vigtigt, at disse registreringer er konfigureret korrekt, ellers kan du opleve en afbrydelse i din e-mail-tjeneste.

Hvis du bruger Kinstas DNS, kan du tilføje Gmail MX-records med et par klik i MyKinsta. Hvis du bruger en anden e-mail-udbyder, kan du stadig tilføje de nødvendige MX-records til dit domæne i Kinsta DNS.

For andre DNS-udbydere anbefaler vi, at du tjekker deres specifikke dokumentation for at få flere oplysninger om tilføjelse eller redigering af MX-records.