Med vores multi-user-funktion kan du oprette og administrere et team, hvilket giver dem adgang til forskellige aspekter af dit websted. Følg disse trin nedenfor for at invitere en bruger til din virksomhed:

1. Log ind på MyKinsta.
  2. Klik på Brugere i menuen for at få adgang til brugerafsnittet.
  3. Klik på knappen Inviter medlemmer øverst til højre.
  4. Indtast e-mail-adressen på den bruger, du vil invitere.
  5. Ud for e-mailen skal du vælge Firmaadgang eller Webstedsadgang.
  6. Hvis du valgte Firmaadgang, skal du vælge Firmaadministrator, Udvikler og Fakturering.
  7. Hvis du valgte Side adgang, skal du vælge et eller flere websteder og indstille adgangsniveauet for hver (Administrator eller Udvikler)
  8. Når du er færdig, skal du klikke på knappen Bekræft i bunden

For en detaljeret forklaring af de forskellige adgangstyper, kig på vores knowledge base-artikel om, hvordan MyKinsta-brugerroller fungerer.

Hvis du har brug for at sende invitationen igen til en bruger, kan du bruge knappen Send igen ved siden af den ventende invitation. Du kan også klikke på papirkurv-ikonet for at slette den afventende invitation.

Ventende MyKinsta invitation
Ventende MyKinsta invitation