Med vores flerbrugerfunktion kan du oprette og administrere et team, der giver dem adgang til forskellige aspekter af dit websted(er).

Bemærk: Du kan også invitere en bruger til et websted (men ikke din virksomhed) på webstedsbrugersiden (Websteder > navn på websted > Brugere).

For en detaljeret forklaring af de forskellige adgangstyper, tag et kig på vores guide til, hvordan MyKinsta-brugerroller fungerer.

Foretrækker du at se videoversionen?

Følg nedenstående trin for at invitere en bruger til din virksomhed:

1. Log ind på MyKinsta.
    2. Klik på Brugere i venstre sidebar for at få adgang til siden Brugeradministration.
    3. Klik på knappen Inviter medlemmer i øverste højre hjørne.

Inviter brugere til din virksomhed eller dit websted i MyKinsta.
      Inviter brugere til din virksomhed eller dit websted i MyKinsta.

4. I pop-up-/modalvinduet, der vises, skal du indtaste e-mail-adressen til den bruger, du gerne vil invitere.
    5. Vælg Firmaadgang eller Webstedadgang ud for e-mail feltet.
      1. Hvis du valgte Virksomhedsadgang, skal du vælge mellem virksomhedsadministrator, udvikler eller fakturering.
      2. Hvis du valgte Website adgang, skal du vælge et eller flere websteder og angive denne brugers adgangsniveau for hvert websted (administrator eller udvikler).
    6. Klik på knappen Inviter bruger nederst i vinduet.
      Brugerinvitationsoplysninger med virksomhedsadgang.
      Brugerinvitationsoplysninger med virksomhedsadgang.

Brugerinvitationsoplysninger med webstedsadgang.
      Brugerinvitationsoplysninger med webstedsadgang.

Hvis du har brug for at sende invitationen til en bruger igen, kan du bruge knappen Send igen ved siden af ​​den ventende invitation. Hvis du har brug for at slette den ventende invitation, skal du klikke på papirkurvikonet i slutningen af ​​rækken for at slette den.

Gensend afventende brugerinvitation i MyKinsta.
Gensend afventende brugerinvitation i MyKinsta.