Med Kinstas værktøj til labels af websteder kan du nemt organisere og filtrere dine WordPress-websteder baseret på unikke tags. Dette værktøj er især nyttigt til WordPress-agenturer og brugere, der administrerer et stort antal sider.

Sådan kan du bruge det nye værktøj til markering af websteder til at organisere dine websteder. I MyKinsta skal du navigere til WordPress Sites og markere afkrydsningsfelterne ud for de websteder, du vil tagge. Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på knappen Label websteder.

Føj etiketter til dine WordPress-websteder i MyKinsta.
Føj etiketter til dine WordPress-websteder i MyKinsta.

Klik på Tilføj nyt etiket for at oprette et nyt label. Hvis du vil administrere eksisterende etiketter, kan du klikke på Administrer websteds labels.

Tilføj en ny websteds label.
Tilføj en ny websteds label.

Når en etiket er oprettet, vil den altid være tilgængelig i fremtiden. I skærmbilledet nedenfor kan du se “Label 1”, etiketten, som vi oprettede ovenfor.

Label 1 tilføjet i MyKinsta.
Label 1 tilføjet i MyKinsta.

Når dine sider er blevet mærket, kan du bruge søgefeltet over stednavne til at filtrere listen over websteder baseret på en bestemt etiket.

Filtrer efter sitets label i MyKinsta.
Filtrer efter sitets label i MyKinsta.

Gå til Firma > Site-labels for at administrere dine websteds labels. På denne side kan du tilføje, omdøbe og slette labels.

For at tilføje en ny etiket skal du blot klikke på knappen Tilføj ny label.

Tilføj en webstedsetiket.
Tilføj en webstedsetiket.

For at omdøbe en etiket skal du klikke på blyantikonet (Rediger) i højre side.

Klik på blyantikonet (Rediger) i MyKinsta for at ændre et etiketnavn.
Klik på blyantikonet (Rediger) i MyKinsta for at ændre et etiketnavn.

For at slette en etiket skal du klikke på papirkurven (Slet)-ikonet i højre side.

Klik på papirkurven (Slet)-ikonet for at slette en webstedsetiket.
Klik på papirkurven (Slet)-ikonet for at slette en webstedsetiket.

Når et websted er blevet mærket, vil etiketten være synlig på din sideliste.

Webstedsetiketter under webstedsnavne i MyKinsta.
Webstedsetiketter under webstedsnavne i MyKinsta.