Du kan fjerne brugere fra et websted fra enten en webstedsbrugerside eller firmabrugersiden.

Fjern en bruger fra webstedets brugerside

For at fjerne en bruger fra et websted på en webstedsbrugerside skal du logge ind på MyKinsta og gå til websteder > navn på websted > Brugere. I højre side af brugerens række skal du klikke på ikonet Slet (papirkurv).

Fjern en bruger fra et websted i MyKinsta.
Fjern en bruger fra et websted i MyKinsta.

Klik på knappen Fjern bruger i den modale/pop-up, der vises, for at bekræfte fjernelse af brugeren.

Bekræft fjernelse af en bruger fra et websted.
Bekræft fjernelse af en bruger fra et websted.

Fjern en bruger fra virksomhedens brugerside

For at fjerne en bruger fra et websted på Firmabrugersiden skal du logge ind på MyKinsta og klikke på Brugere i venstre side. Klik på ikonet Rediger (blyant) i højre side af brugerens række.

Rediger bruger i MyKinsta.
Rediger bruger i MyKinsta.

I Skift adgang modal/pop op-vinduet, der vises, vises en liste over websteder, som brugeren har adgang til, sammen med deres adgangsniveau. Klik på ikonet Slet (skraldespand) ved siden af webstedet for at fjerne brugeren fra webstedet, og klik på knappen Skift adgang for at afslutte.

Fjern en bruger fra et websted i MyKinsta.
Fjern en bruger fra et websted i MyKinsta.

Du kan også fjerne flere brugere fra et websted på samme tid. For at gøre dette skal du først bruge webstedsfilteret nær toppen af siden Brugeradministration til at filtrere listen til brugere med adgang til et bestemt websted.

Brug derefter afkrydsningsfeltet til venstre for hvert brugernavn og vælg de brugere, du ønsker at fjerne. Klik på knappen Fjern, der vises i øverste højre side af tabellen, og vælg Fjern fra webstedsnavn.

Vælg og fjern flere brugere fra et websted i MyKinsta.
Vælg og fjern flere brugere fra et websted i MyKinsta.

I den modale/pop-up, der vises, skal du klikke på knappen Tilbagekald for at afslutte.

Bekræft tilbagekaldelse af brugeradgang fra et websted i MyKinsta.
Bekræft tilbagekaldelse af brugeradgang fra et websted i MyKinsta.