Du kan fjerne brugere fra et websted fra enten en brugerside på webstedsniveau eller siden med brugere på virksomhedsniveau.

Fjern en bruger fra siden med webstedsbrugere

For at fjerne en bruger fra et WordPress-websted på siden med webstedsbrugere skal du logge ind på MyKinsta og gå til WordPress-websteder > webstedsnavn > Administrer brugere. I højre side af brugerens række skal du klikke på ikonet Slet (papirkurv).

Fjern en bruger fra et WordPress-websted i MyKinsta.
Fjern en bruger fra et WordPress-websted i MyKinsta.

Klik på knappen Fjern bruger i den modale/pop-up, der vises, for at bekræfte fjernelse af brugeren.

Bekræft fjernelse af en bruger fra et WordPress-websted.
Bekræft fjernelse af en bruger fra et WordPress-websted.

Du kan også fjerne flere brugere fra et websted på samme tid. Brug afkrydsningsfeltet til venstre for hvert brugernavn til at vælge de brugere, du ønsker at fjerne. Klik på knappen Fjern brugere.

Fjern flere brugere fra et WordPress-websted.
Fjern flere brugere fra et WordPress-websted.

Klik på knappen Fjern brugere i den modale/pop-up, der vises, for at bekræfte fjernelse af brugerne.

Bekræft fjernelse af flere brugere fra et WordPress-websted.
Bekræft fjernelse af flere brugere fra et WordPress-websted.

Fjern en bruger fra firmaets brugerside

For at fjerne en bruger fra et websted på siden Firma brugerindstilinger skal du logge ind på MyKinsta og klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Vælg Firmaindstillinger fra rullemenuen.

Klik på Brugere i venstre side. Klik på ikonet Rediger (blyant) i højre side af brugerens række.

Rediger en bruger på virksomhedsniveau i MyKinsta.
Rediger en bruger på virksomhedsniveau i MyKinsta.

I Skift adgang modal/pop op-vinduet, der vises, vises en liste over websteder, som brugeren har adgang til, sammen med deres adgangsniveau. Klik på ikonet Slet (skraldespand) ved siden af webstedet for at fjerne brugeren fra webstedet, og klik på knappen Skift adgang for at afslutte.

Fjern en bruger fra et WordPress-websted i MyKinsta.
Fjern en bruger fra et WordPress-websted i MyKinsta.

Du kan også fjerne flere brugere fra et websted på samme tid.

Bemærk: Hvis du kun vil se brugere med adgang til et bestemt websted, skal du bruge webstedsfilteret over kolonnen Navn til at filtrere listen efter websted.

Brug afkrydsningsfeltet til venstre for hvert brugernavn til at vælge de brugere, du ønsker at fjerne. Klik på knappen Fjern, der vises i øverste højre side af tabellen, og vælg Fjern fra webstedsnavn.

Vælg og fjern flere brugere fra et WordPress-websted i MyKinsta.
Vælg og fjern flere brugere fra et WordPress-websted i MyKinsta.

I den modale/pop-up, der vises, skal du klikke på knappen Fjern brugere for at afslutte.

Bekræft tilbagekaldelse af brugeradgang fra et websted i MyKinsta.
Bekræft tilbagekaldelse af brugeradgang fra et websted i MyKinsta.