Har du lige oprettet dit første sted på Kinsta? Store! Følg listen over go-live nedenfor for at få dit websted op og gå hurtigt. Hvis du støder på problemer eller har spørgsmål, er vores supportteam tilgængeligt 24/7 og vi er glade for at hjælpe.

1. Test dit websted

Når du tilføjer et websted på Kinsta, oprettes en midlertidig URL automatisk til dig. Du kan bruge dette til at teste dit websted. (Yoursite.kinsta.cloud). Du kan se det på MyKinsta dashboardet i afsnittet “Domæner”.

Kinsta temporary URL
Kinsta temporary URL

Du vil også sørge for at tilføje dit primære domæne. Dette er det domæne, du bruger, når du går live (yourdomain.com).

Udover den midlertidige URL kan du også se et eksempel på dit websted ved at redigere din hosts-fil eller bruge et praktisk værktøj som skipdns.

Hvis du gerne vil migrere et eksisterende websted, kan du følge vores trin for trin-guide til, hvordan du migrerer et WordPress-websted til Kinsta på egen hånd.

Der er nogle plugins, der er inkompatible eller forbudt ved Kinsta. Hvis du støder på dette, kan du se vores hjælpeartikel, der guider dig gennem dette.

Her er en praktisk tjekliste, før du går videre:

2. Tilføj dit domæne til Konsta

Når du har bekræftet, at dit websted er fint, er det tid til at gå live med dit eget brugerdefinerede domæne. Du har to muligheder for at opnå dette: Behold din eksisterende DNS-udbyder og tilføj en DNS-post, eller brug Kinstas premium DNS-tjeneste drevet af Amazon Route53. Begge muligheder understøtter vores gratis Cloudflare-integration, som inkluderer support til HTTP/3, en firewall på virksomhedsniveau, gratis DDoS-beskyttelse og mere.

Se vores guide til, hvordan du konfigurerer dit tilpassede domæne på Kinsta.

3. IndstilHTTPS

Når dit domæne er peget på dit websted hos Kinsta, vil det automatisk blive beskyttet af en gratis Cloudflare SSL med understøttelse af wildcard-domæner. For kunder, der foretrækker at bruge et brugerdefineret SSL-certifikat, understøtter vi også dem. For mere information om, hvordan du tilføjer et brugerdefineret SSL, tjek vores guide til, hvordan du installerer et SSL-certifikat.

Hvis du vil omdirigere al HTTP-trafik til HTTPS (vi anbefaler dette), har vi et praktisk “Force HTTPS” -værktøj til det. Se trin til, hvordan du tvinger HTTPS.

4. Aktivér Kinsta CDN

Dernæst er det tid til yderligere turboladning af dit websted ved hjælp af Kinsta’s indbyggede CDN. En CDN overfører typisk 70% af anmodninger om båndbredde fra din webserver og kan reducere belastningstider med op til 50%! At tænde for det er bogstaveligt talt bare et tryk på en knap.

Se, hvordan du aktiverer Kinsta CDN på dit websted.

Hvis du vælger ikke at bruge vores CDN, anbefaler vi stadig, at du opretter en. Cloudflare er et andet godt valg. Se vores tutorial om, hvordan du installerer Cloudflare på dit websted.

5. Tilføj redirects

Hvis du havde redirects (301, 302) med din gamle hostingudbyder, vil du tilføje dem i MyKinsta. Brug af WordPress-plugins til implementering af redirects kan undertiden forårsage ydelsesproblemer. Tilføjelse af dem i MyKinsta betyder, at reglerne implementeres på serverniveau, hvilket er en meget mere optimal måde. For multiregionale websteder understøtter vores omdirigeringsværktøj også IP-geolocation-baserede regler.

Se, hvordan du tilføjer redirects i MyKinsta

6. Kør en speed test

Når dit websted er live på Kinsta, vil du køre en speed test for at måle dit websteds ydelse. Hastighedstestresultater kan variere afhængigt af hvordan du kører dem, så du vil sikre dig, at du bruger den rigtige testmetode.

Her er et par tip, du skal huske på, når du kører en hastighedstest.

For at lære mere om speed test processen, se vores guide til, hvordan du kører en hastighedstest på dit websted korrekt.