Kinsta har været kendt for sin ekspertise inden for WordPress-hostingbranchen. Med introduktionen af applikations- og databasehosting kan du bringe alle dine applikationer til Kinsta.

Added:

MyKinsta-integration

Application and Database Hosting er integreret direkte i MyKinsta og er tilgængelig for beta-deltagere.

Applikation-side i MyKinsta.
Applikation-side i MyKinsta.

Understøttede sprog

Hosting af applikationer og databaser er lige begyndt på Kinsta, men du kan allerede nu bringe næsten alle applikationer med. Vi understøtter og har testet Node.js, PHP, Django, Django, Rails, Java, Scala og Go nativt.

Vi har Hello World-repositories til rådighed for disse sprog og nogle frameworks som Laravel, statisk site hosting med Gatsby og nogle eksempler på, hvordan man sender e-mails med Applikation and Database Hosting.

Du kan implementere en applikation via Docker ved hjælp af en Dockerfile, hvilket betyder, at du kan pakke enhver konfiguration, du ønsker, og vi vil være i stand til at køre den for dig. Vi har også hello world-repositories til at komme i gang med en Dockerfil.

Du er velkommen til at teste de repositories, der er tilgængelige på Github.

Understøttede databaser

I øjeblikket understøtter vi MySQL, Redis, MariaDB og PostgreSQL, og vi arbejder på at tilføje flere. Du kan vælge forskellige versioner af disse databaser, så de passer til dit eksisterende projekt.

Deltagelse i beta

Kinsta’s Applikation og Database Hosting fungerer i øjeblikket i en invite-only betaversion. Hvis du gerne vil prøve vores nye tjenester, skal du gå over til vores side om applikations- og databasehosting og tilmelde dig.

Når du bliver udvalgt til at være beta-deltager, tilføjer vi dig til en særlig brugergruppe, som giver din bruger adgang til de nye funktioner i MyKinsta. Det betyder, at du vil kunne oprette applikationer og databaser i enhver virksomhed, hvor du er ejer, virksomhedsadministrator eller virksomhedsudvikler.

Når du har haft mulighed for at tjekke og afprøve tingene, vil vi sætte pris på alt den feedback, som du kan give os. Denne feedback vil være med til at forme fremtiden for udviklercentreret hosting hos Kinsta.

Vigtige bemærkninger

Vær opmærksom på, at du tester beta-software, som kan være ustabil. Vi vil naturligvis gøre vores yderste for at sikre en problemfri drift, men vi kan ikke garantere det. Vær opmærksom på følgende:

• Vi anbefaler ikke at køre produktionstjenester, mens de er i betaversion
  • Vi kan ikke garantere dine applikationers oppetid
  • Vi vil tilføje fakturering til betaversionen i de næste par måneder. Vi giver dig et varsel på 14 dage, hvorefter vi begynder at fakturere for brug eller stopper dit projekt
  • Nogle funktioner er blevet reduceret med vilje. I betaversionen vil du f.eks. kun kunne vælge nogle få regioner til implementering. Når vi lancerer, vil alle vores regioner være tilgængelige, hvilket i øjeblikket er 35.
  • Under byggetid og køretid vil dine processer have root-adgang til deres container. Vores containere er isoleret horisontalt og vertikalt, hvilket giver tilstrækkelig beskyttelse selv i dette scenarie. Uanset dette anbefales det ikke at have root-adgang, og vi vil sandsynligvis fjerne denne mulighed i fremtiden, så du skal ikke stole på at have root-adgang i dit programs kørselstidsmiljø.
  • Dokumentation for Application and Database Hosting er kun tilgængelig på engelsk i øjeblikket
  • Vi vil forsøge at sikre, at alle ændringer afspejles i denne dokumentation, men på grund af den hurtige iteration kan skærmbillederne og nogle detaljer i dokumentationen blive forældede. Hvis du bemærker noget, er du velkommen til at fortælle os det!

Kom godt i gang

Inden for rammerne af Kinstas Application Hosting er en applikation et sæt instruktioner, der udføres af en server for at udføre en eller flere opgaver. Vores nuværende infrastruktur er designet til at betjene og understøtte udrulning af applikationer med en server bag applikationen.

For at opnå den bedst mulige kompatibilitet med vores tjeneste anbefaler vi, at du følger retningslinjerne i The Twelve-Factor App (aka Cloud-Native apps). Dette vil sikre, at din applikation er klar til at fungere i et flygtigt/statløst miljø som vores Application Hosting.

Når du er blevet tilføjet til betaprogrammet, bør du se en ny sidebarmenu med navnet Applications (Applikationer). Dette vil være det centrale sted for alle beta-ting. Når du har tilføjet en eller flere tjenester, vil du se dem opført her.

Fuldstændig dokumentation

Grundlæggende oplysninger

Programmer

Databaser

Forbindelser

Hosting af statiske websteder