Vi overgik til en besøgsbaseret prismodel i november 2017. For dem af jer, der stadig er på vores gamle båndbreddebaserede hostingplaner, kan I se detaljerne nedenfor vedrørende kontoændringer, opgraderinger osv.

Du kan stadig opgradere og nedgradere mellem planerne med båndbreddemodellen fra MyKinsta.

De eneste undtagelser er Starter- og Pro-planerne. De kan kun bruges med den besøgsbaserede prismodel. Du kan til enhver tid skifte til disse ved at henvende dig til vores supportteam.

Ændringer af planer

Nedenfor er en oversigt over de ændringer til vores planer, der er foretaget, siden vi indførte besøgsbaseret prissætning i 2017:

• Business 1-planen havde tidligere 1 installation og 5 GB SSD. Den har nu 3 installationer og 30 GB SSD.
  • Business 2-planen havde tidligere 5 installationer. Den har nu 10 installationer.
  • Business 3-planen havde tidligere 15 installationer. Den har nu 20 installationer.
  • Business 4-planen havde tidligere 20 installationer. Den har nu 40 installationer.
  • Enterprise 1 plan havde tidligere 40 installationer. Den har nu 60 installationer.
  • Enterprise 2-planen havde tidligere 60 installationer. Den har nu 80 installationer.

Nedenfor er der yderligere detaljer for hver enkelt plan med den gamle båndbreddemodel:

CDN-båndbredde

Alle legacy-båndbreddebaserede kunder modtager den samme mængde gratis CDN-båndbredde som de besøgsbaserede planer:

• Starter-planen omfatter 50 GB
  • Pro-planen omfatter 100 GB
  • Business 1-planen omfatter 200 GB
  • Business 2-planen omfatter 300 GB
  • Business 3-plan omfatter 500 GB
  • Business 4-plan omfatter 500 GB
  • Enterprise 1-planen omfatter 1 TB
  • Enterprise 2-planen omfatter 1 TB
  • Enterprise 3-plan omfatter 1 TB
  • Enterprise 4-plan omfatter 1 TB