Migrate Guru er et gratis migreringsplugin tilgængeligt fra WordPress.org. Det er relativt let at bruge, fungerer godt selv med større WordPress-websteder og er kompatibelt med Kinsta.

Dette er de trin, du skal tage for at migrere dit WordPress-websted til Kinsta ved hjælp af Migrate Guru:

Denne vejledning leveres til at hjælpe dig med at udføre din egen migration. Bemærk dog, at Migrate Guru muligvis ikke er fuldt kompatibel med nogle WordPress-websteder. Vores supportteam er altid glade for at hjælpe med grundlæggende migrationsspørgsmål, men kan ikke hjælpe med mislykkede migrationer efter dette, da dette falder uden for omfanget af vores support.

Alle vores planer inkluderer en eller flere gratis migrationer. Hvis du overhovedet er bekymret for integriteten af ​​dine data, kan vi varmt anbefale at bruge vores professionelle migrationsteam. Yderligere migrationer kan købes mod et engangsgebyr på 100 USD, og vi tilbyder også bulk migrationspriser.

Tilføj et websted i MyKinsta

Når du har tilmeldt dig en Kinsta-hostingplan, skal du bruge Migrate Guru til at tilføje et websted i MyKinsta.

Når du opretter webstedet, skal du sørge for at vælge indstillingen Installer WordPress.

Opret et websted i MyKinsta og installer WordPress
Opret et websted i MyKinsta og installer WordPress.

Hvilket domæne skal du bruge?

Når du opretter et websted, har du mulighed for at angive et brugerdefineret domæne eller lade domænenavnsfeltet stå tomt.

Tilføjelse af dit live domæne som et brugerdefineret domæne vil resultere i, at MyKinsta opretter en installation, der er konfigureret til at bruge dit live domæne. Hvis du ikke tilføjer et tilpasset domæne, vil webstedet blive sat op til at bruge en midlertidig URL.

Begge muligheder kan bruges, når du migrerer dit websted, men dit valg vil påvirke processen senere.

Brug af et tilpasset domæne vil gøre det lidt sværere at forhåndsvise det migrerede websted, men lettere at gå live med det migrerede websted, når du er klar. Brug af Kinsta midlertidige URL vil gøre det modsatte: forhåndsvisning af det migrerede websted vil være lettere, men at gå live vil kræve et par ekstra trin.

Vores erfaring viser, at det er meget vigtigt at kunne forhåndsvise webstedet med et midlertidigt domæne for brugere, der migrerer til Kinsta. Derfor anbefaler vi at lade feltet til domænenavn stå tomt under oprettelsen af ​​webstedet og migrere til den angivne Kinsta midlertidige URL.

Andre oplysninger om nyt websted

Resten af ​​felterne i formularen i MyKinsta kan udfyldes som du vil. Når migreringen er afsluttet, vil WordPress-webstedets navn, bruger og password blive overskrevet af det websted, du migrerer.

Når du har udfyldt alle felterne, skal du klikke på Tilføj websted. MyKinsta skal bruge et par minutter til at konfigurere dit websted. Mens det sker, kan du gå videre til næste trin.

Installer Migrate Guru

Mens siden oprettes i MyKinsta, skal du logge ind på din eksisterende hjemmeside (den du vil migrere). Når du har logget ind i WordPress admin-området, skal du navigere til Plugins > Tilføj nyt og derefter søge efter Migrate Guru.

Installer Migrate Guru fra WordPress-lageret.
Installer Migrate Guru fra WordPress-lageret.

Når du har fundet plugin’et, skal du klikke på knappen Installer nu for at installere det.

Start migrering

Efter installation af Migrate Guru skal du aktivere plugin. Når den er aktiveret, bliver du omdirigeret til Migrate Guru-admin-menuen. Hvis du tilfældigvis klikker væk og har brug for at finde din vej tilbage, kan du finde denne skærm ved at klikke på Migrate Guru i WordPress sidebarmenuen.

Indtst din e-mail, og start migreringen i Migrate Guru.
Indtst din e-mail, og start migreringen i Migrate Guru.

Indtast din e-mail-adresse på siden Migrate Guru, marker afkrydsningsfeltet for at acceptere Blogvaults servicevilkår og privatlivspolitik, og klik derefter på knappen Migrér websted.

I den følgende menu skal du vælge Kinsta for den host, du migrerer til.

Vælg Kinsta som værten, du migrerer til.
Vælg Kinsta som værten, du migrerer til.

Domæne- og SFTP-detaljer

Gå derefter tilbage til MyKinsta og saml domæne- og SFTP-detaljerne for det websted, du lige har oprettet.

Domæneoplysninger

Find dit kinsta.cloud-domæne i Sites > sitenavn > Domæner.

Find dit kinsta.cloud-domæne i MyKinsta.
Find dit kinsta.cloud-domæne i MyKinsta.

SFTP detaljer

Find dit SFTP-brugernavn, adgangskode, port og katalogsti i Sider > sitenavn > Info.

Find dine SFTP-detaljer i MyKinsta.
Find dine SFTP-detaljer i MyKinsta.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan finde disse detaljer, kan vores artikel om brug af SFTP hjælpe dig med at finde dem. Når du har de nødvendige oplysninger, skal du indtaste disse oplysninger i formularen Migrate Guru.

Vigtige migreringsdetaljer

Nedenfor er meget vigtige migreringsindstillinger, du skal konfigurere korrekt, ellers vil du ikke være i stand til at komme til det næste skærmbillede.

• Destinationswebadresse – Du skal medtage protokollen for dit websted, hvad enten det er https:// eller http://. For kinsta.cloud-domæner kan du bruge https://.
  • Katalogsti – Sørg for at bruge den fulde sti /www/sitename_123/public som vist på MyKinsta.

Start migreringen

D-domæne i feltet Destinationswebadresse i Migrate Guru, og tilføj dine SFTP-detaljer og katalogsti. Når du har verificeret, at detaljerne er korrekte, skal du rulle ned og klikke på knappen Migrer for at starte migreringen.

Tilføj dine WordPress-websteddetaljer til Migrate Guru.
Tilføj dine WordPress-websteddetaljer til Migrate Guru.

Migrate Guru tester nu de SFTP-legitimationsoplysninger, du har angivet. Hvis der opstår problemer, vender Migrate Guru tilbage til skærmen SFTP-detaljer og fremhæver de felter, der skal gennemgås. Kontroller detaljerne, korriger eventuelle fejl, og klik på Migrer igen.

Hvis du ikke indtaster den korrekte katalogsti eller destinationsadresse, får du følgende fejl:

Kan ikke få adgang til wpconfig-fil. Kontroller, om WordPress er installeret på destinationsadressen. Kontroller også, om du har tilladelse til at få adgang til mappen.

Hvis Migrate Guru gentagne gange rapporterer problemer med SFTP-detaljerne, bedes du kontakte vores supportteam for at få hjælp. Flere mislykkede SFTP-forbindelsesforsøg kan udløse et IP-adresseforbud.

Når forbindelsen er oprettet, Migrate Guru migrerer webstedet og viser en side, som du kan bruge til at overvåge migrationen. Afhængig af størrelsen på dit WordPress-sted kan overgangen tage et stykke tid.

Migrate Guru-migration i gang.
Migrate Guru-migration i gang.

Når overførslen er færdig, ser du en side, der siger migrering afsluttet med succes.

En vellykket WordPress-migration med Migrate Guru.
En vellykket WordPress-migration med Migrate Guru.

Test det migrerede websted

Når migreringen er afsluttet, kan du teste dit websted. I vores eksempel her bruger vi Kinsta midlertidige URL. I skærmbilledet nedenfor er vores migrerede websted tilgængeligt over kinstalifenew.kinsta.cloud og ligner nøjagtigt vores tidligere sted på kinstalife.com.

A migrated WordPress site from Migrate Guru.
A migrated WordPress site from Migrate Guru.

Skift til dit live domæne

Hvis du brugte en midlertidig Kinsta-URL til at forhåndsvise dit websted, kan du skifte webstedet til at bruge live-domænet ved at følge disse trin:

1. Opret en manuel backup af dit website, som du kan gendanne, hvis noget går galt under denne proces.
  2. Tilføj dit live-domæne til webstedet og gør det til det primære domæne, men peg ikke på det endnu.
  3. Kør en søg-erstat af websitesdatabasen for at opdatere alle forekomster af URL-adressen i databasen.
  4. Ryd websitescachen.
  5. Rediger din hostfil, eller brug et værktøj til at forhåndsvise dit websted og bekræfte, at det indlæses korrekt på live-domænet.

Efter at have bekræftet, at webstedet indlæses korrekt ved hjælp af live-domænet, skal du opdatere din DNS for at pege dit live-domæne til Kinsta.

(Valgfrit) Installer dit SSL-Certifikat

Hvis dit websted bruger et SSL-certifikat og indlæses over HTTPS (enten i øjeblikket eller efter du har flyttet det til Kinsta), skal du installere et SSL her hos Kinsta. Afhængigt af den type SSL du bruger, er der et par trin, der muligvis skal tages:

• Hvis du har købt et SSL-certifikat, kan du installere eller overføre certifikatet.
  • Hvis du vil bruge Kinstas gratis SSL-mulighed, er alle verificerede domæner automatisk beskyttet af vores Cloudflare-integration. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om manuelt at konfigurere en SSL på Kinsta.

Når SSL er installeret, bliver du nødt til at køre en søg-erstatning af stedets database for at opdatere enhver forekomst af websites-URL i databasen fra HTTP til HTTPS. Vores indlæg om rettelse af advarsler med blandet indhold inkluderer en detaljeret beskrivelse af, hvordan man opdaterer disse webadresser.

Når websitet er indlæst over HTTPS, kan du bruge Force HTTPS-værktøjet i MyKinsta. Dette vil medføre, at alle HTTP-anmodninger omdirigeres til HTTPS, hvilket sikrer, at dit website kun kan fås via https.

Installer Kinsta MU plugin

Vores Kinsta MU-plugin installeres automatisk på nye WordPress-installationer udført her hos Kinsta. Men da du selv har migreret dit websted, og webstedets filer blev overskrevet (inklusive dette plugin), skal du downloade og installere Kinsta MU-pluginet manuelt. Dette inkluderer vores fulde side-caching og anden funktionalitet, såsom muligheden for at implementere Kinsta CDN.