Med vores multi-user-funktion kan du oprette og administrere et team, hvilket giver dem adgang til forskellige aspekter af dine websites. Vi tilbyder en række roller, så du kan finjustere brugeradgang. Denne artikel forklarer de forskellige muligheder, du kan give dine brugere.

Foretrækker du at se videoversionen?

Virksomhed- og site level roller

Når du inviterer eller ændrer en bruger, er det første valg, du skal foretage, at gøre virksomhed niveau eller site niveau. Brugere på site level niveau har kun adgang til specifikke websteder, du tildeler dem, mens virksomhedsbrugere ser detaljer på virksomhedsniveau. Alle brugerroller har adgang til Kinstas supportteam, men vi kan kun hjælpe med websteder, som din brugerrolle har adgang til.

Virksomhedsadministrator

Virksomhedsadministratorer har det højeste niveau af adgang. De har fuldstændig kontrol over alle virksomheds- og webstedsdata, inklusive Kinsta DNS og migreringsanmodninger. Giv kun virksomhedsadministrator adgang til brugere, som du har tillid til.

Virksomhedsudvikler

En virksomhedsudvikler har adgang til at administrere alle websteder, Kinsta DNS, og kan administrere brugere på webstedsniveau. De kan også slette websteder, der ikke har en Premium Staging Environment-tilføjelse. De kan ikke se faktureringsoplysninger, virksomhedsindstillinger eller migreringsanmodninger.

Virksomhedsfakturering

En brugerfaktureringsbruger er en særlig rolle, der kun ser faktureringsdetaljer og virksomhedsindstillinger. De kan se fakturaer, aktivere automatiske faktura-e-mails og ændre virksomhedsoplysninger som navn og adresse. De har ikke adgang til hjemmesider eller kan foretage migreringer på nogen måde.

Webstedsadministrator

Webstedsadministratorer har fuld adgang til et websted og har fuld kontrol over alle miljøer knyttet til dette websted. De eneste handlinger, de ikke har tilladelse til, er at fjerne et websted fra en virksomheds konto, indsende eller administrere migreringsanmodninger eller oprette og slette Premium Scenemiljøer. Bemærk, at en enkelt bruger kan være webstedsadministrator for flere websteder.

Webstedsudvikler

Webstedsudviklere har adgang til Scenemiljøer for et enkelt websted. De har kun kontrol over Scenemiljøer og kan udføre de fleste handlinger bortset fra at fjerne Scenemiljøet eller skubbe det til live. De kan ikke oprette eller slette Premium Staging-miljøer. Bemærk, at en enkelt bruger kan være webstedsudvikler for flere websteder.

Webstedsudviklere har ikke adgang til analyse af virksomhedsniveau eller live-miljø, brugeradministration, migreringer eller aktivitetsloggen på virksomhedsniveau i MyKinsta.

Virksomhedsejers rolle

Der er en særlig rolle kaldet virksomhedsejeren. En virksomhedsejer er altid også en virksomhedsadministrator. Der skal være én og kun en virksomhedsejer ad gangen.

En virksomhedsejer er den eneste bruger i et firma, der kan anmode om en kontoafslutning. Bortset fra det, er de nøjagtigt som virksomhedsadministratorer i daglig brug.

Det er muligt at overføre ejerskab af et firma til en anden virksomhedsadministrator. For mere information se på vores vidensbase-artikel om overførsel af virksomhedsejerskab.