Med vores multi-user-funktion kan du oprette og administrere et team, hvilket giver dem adgang til forskellige aspekter af dine websteder. Som nævnt i vores hvordan brugerroller fungerer, er der en særlig rolle: virksomhedsejeren.

Denne rolle er nøjagtigt den samme som en virksomhedsadministrator i alle undtagen én respekt. Kun virksomhedsejere kan lukke et firma. Hvert firma skal have en og kun en ejer, men det er muligt at overføre ejerskab mellem brugere.

For at overføre ejerskab til en anden bruger skal følgende krav være opfyldt:

For at overføre ejerskab skal du tage følgende trin. Log først på MyKinsta og gå til afsnittet “Brugere”. Klik på linket “Overfør ejerskab” i højre side af din brugers række.

Vælg en tilgængelig bruger i dialogen. Bemærk, at du skal have mindst én virksomhedsadministrator bortset fra ejeren for at kunne overføre ejerskab. Udfyld din adgangskode, og klik på Bekræft for at overføre ejerskabet.

Overfør virksomhedsejerskab
Overfør virksomhedsejerskab