Køreprocesser

Dette er de processer, der er nødvendige for dit program. Når du tilføjer en applikation, forsøger Kinsta, hvis du ikke angiver startkommandoen for webprocessen, automatisk at registrere den nødvendige startkommando under den første implementering, hvis du ikke angiver startkommandoen for webprocessen. For eksempel kan startkommandoen for en Node.js-applikation være npm start eller yarn start. Dette kan ikke fjernes, og du kan kun have én webproces pr. applikation.

Du kan også redigere og definere dine egne kommandoer i MyKinsta i afsnittet Processer i din applikation. Du kan se et eksempel på dette i vores Eksempelimplementering.

Ud over webprocessen kan du tilføje baggrundsprocesser/workers. Der er ingen begrænsning på antallet af processer, du kan tilføje; hver proces kræver dog mindst én pod for at kunne køre.

Du kan ændre størrelsen af din pod (vertikal skalering) og ændre, hvor mange pods der køres på samme tid (horisontal skalering).

• Vertikal skalering er fantastisk til at give pods mere kraft til at udføre ressourcekrævende opgaver.
  • Horisontal skalering er fantastisk til robusthed og belastningsudligning for programmer, der behandler mange anmodninger. Du kan f.eks. køre 3 versioner af den samme pod. Den underliggende teknologi videresender anmodninger til en af de tre pods, hvilket effektivt fordeler belastningen mellem dem. Hvis den ene pod bliver ustabil, vil anmodninger blive dirigeret til de to andre, indtil den tredje pod er sund igen.
Applikationskørselsprocesser og byggeproces i MyKinsta.
Applikationskørselsprocesser og byggeproces i MyKinsta.

Definition af processer i MyKinsta

Når du implementerer en applikation, som beskrevet ovenfor, kan du indstille en webproceskommando, eller du kan lade Kinsta indstille standardkommandoen. Du kan også redigere og definere dine egne kommandoer i MyKinsta i afsnittet Processer i din applikation. Du kan se et eksempel på dette i vores eksempel på implementering.

Hvis du vil tilføje en ny proces, skal du klikke på Opret proces og udfylde felterne som følger:

• Navn: Processens navn: Navnet på processen, f.eks. “Worker”.
  • Type: Baggrundsjob.
  • Startkommando: Den kommando, der kræves for at starte processen, f.eks. npm run [process].
  • Pod-størrelse: Vælg den CPU og RAM, der er afsat til processen.
  • Instanser: Det nødvendige antal instanser, op til maksimalt fem. Hver instans repræsenterer en pod, og alle instanser bruger den samme podstørrelse. Du kan ikke definere en anden podstørrelse for hver instans.

Du kan til enhver tid ændre detaljerne for en proces, herunder Pod-størrelsen. Alle ændringer, du foretager, med undtagelse af navnet, udløser automatisk udrulningsprocessen for programmet.

Opbyg proces

Her vises den opbygningsmaskine, som opbygningsprocessen bruger. Hvis du klikker på Opdater build, kan du ændre de buildressourcer, der bruges til buildprocessen.

Definition af processer i en Procfile

Procfiles definerer processer fra din applikations kode og bør overføres til dit repository. En Procfile indeholder en proces pr. linje i følgende format:

process_name: command

For at køre en Laravel-applikation kan du f.eks. bruge følgende: ProcProcess indeholder en linje i følgende format:

web: php artisan serve --host 0.0.0.0 --port 8080

Hvis du bruger en Procfile, skal du definere en proces ved navn web for at sikre, at containeren kan opfylde webanmodninger.