En 502-fejl vises normalt, hvis en enkelt PHP-process kører længere end den max_execution_time eller max_input_time, der er angivet i PHP-konfigurationen, hvilket forårsager en PHP-timeout.

Du skal først bestemme, hvad der forårsager 502-fejlen for at finde en løsning. Du skal muligvis øge ressourcerne, justere indstillinger eller finde en alternativ arbejdsgang i nogle tilfælde.

For eksempel, hvis fejlen opstår, når du forsøger at importere, er det et anbefalet alternativ at køre importen direkte på containeren ved hjælp af WP-CLI eller et lokalt PHP- eller Bash-script.

Find og løs en 502 Bad Gateway-fejl

Der kan være en række steder at kontrollere, og løsninger at prøve, når du leder efter kilden til en 502 Bad Gateway Error.

Tredjeparts CDN

Hvis dit websted bruger et tredjeparts-CDN ud over Kinstas Cloudflare-integration, skal du midlertidigt deaktivere eller omgå det CDN. Hvis problemet er løst, skal du justere indstillingerne eller tjekke med din CDN-udbyders support for at se, om en firewall eller anden funktion forstyrrer dit websted.

Fejllog

Tjek error.log for dit websted i MyKinsta (eller download via SFTP) for at indsnævre kilden til fejlen. Hvis intet åbenlyst skiller sig ud, kan det være nyttigt at aktivere WP-DEBUG.

MyKinsta Analytics

Se 500 error breakdown report i MyKinsta Analytics for at se det samlede antal af 502 fejl, og hvornår de opstår.

Plugins og temaer

Deaktiver alle plugins og skift til et standardtema. Hvis problemet er løst, skal du genaktivere dine plugins én efter én og genaktivere dit tema, indtil problemet opstår igen. Når du har fundet ud af, hvilket plugin eller tema der er kilden, skal du sende en kopi af fejlen til plugin- eller temaudvikleren, så de kan hjælpe dig med at løse problemet.

Anmod om forhøjelse af PHP-timeout

Her hos Kinsta er værdierne for max_execution_time eller max_input_time som standard sat til 300 sekunder (5 minutter). De maksimale tilgængelige PHP timeout-værdier er baseret på din nuværende hostingplan. Hvis du har brug for disse øget, kan du starte en ny chat med vores supportteam.

Øg antallet af PHP-arbejdere

I nogle tilfælde kan der være behov for flere PHP-arbejdere. Hvis du ikke er sikker, kan vores supportteam hjælpe dig med at afgøre, om det er nødvendigt at tilføje flere PHP-arbejdere til dit websted.