På Kinsta kan hver af dine websteder have et scenemiljø. Scenemiljøer kopieres først fra dit live-websted og giver dig derefter mulighed for at teste plugin- eller kodeændringer uden at påvirke live-webstedet.

Kinsta tilbyder muligheden for at skubbe dit sce til dit scenemiljø, hvis du er tilfreds med de ændringer, du har foretaget og ønsker, at de skal anvendes på dit live-websted. Og takket være den Selective Push-funktionen har du detaljeret kontrol over, hvad du skal skubbe live.

Tidligere var skubbe fra iscenesættelse til live en alt-eller-ingenting-proces, hvor scenemiljøet fuldstændig overskrev live-webstedet under skubbet. Takket være Selective Push kan du vælge, hvad du vil skubbe fra dit scenemiljø til dit live-websted. Specifikt kan du nu skubbe:

Skubbe fra iscenesættelse til live kan gøres med blot et par klik, men læs venligst meddelelserne herunder, inden du fortsætter. De indeholder vigtige oplysninger om processen.

Vigtige meddelelser

Sådan pushes iscenesættelse for at live med selective push

Følg trinene herunder for at få dit WordPress scene-website til at leve. Arbejdsgangen til selektiv push giver dig mulighed for at vælge, hvad du vil skubbe fra dit scene-website til dit live-websted.

Trin 1

Log ind på MyKinsta, klik på Websteder, og klik på det websted, du vil skubbe til. Brug miljøvælgeren i øverste højre hjørne til at vælge dit scenemiljø.

Trin 2

Når du er i scenemiljøet, skal du klikke på knappen Skub scene til live.

Skub scene live i MyKinsta med selective push.
Skub scene live i MyKinsta med selective push.

Trin 3

I pop-up’en Push to Live, der vises, skal du vælge enten FIles, Database eller markere begge-afhængigt af hvad du gerne vil skubbe for at leve. Skriv webstedets navn for at bekræfte, og klik på knappen Push to Live.

Brug Selective Push til at skubbe filer fra iscenesættelse til live.
Brug Selective Push til at skubbe filer fra iscenesættelse til live.

Et par ting at huske på er:

Brugssager og eksempler på arbejdsgange

Nedenfor har vi skitseret nogle eksempler på, hvornår du måske bare vil skubbe filer, bare databasen eller begge dele.

Kun push -filer

Kun database skub

Bemærk: Eventuelle ændringer af live-webstedets database siden staging-webstedet blev oprettet vil gå tabt, herunder men ikke begrænset til: kommentarer, nyt indhold, køb på e-handelswebsteder, tilmeldinger på medlemswebsteder og forumindlæg.

Push All

Bemærk: Eventuelle ændringer af live-webstedets database siden staging-webstedet blev oprettet vil gå tabt, herunder men ikke begrænset til: kommentarer, nyt indhold, køb på e-handelswebsteder, tilmeldinger på medlemswebsteder og forumindlæg.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Sp .: Hvis jeg tester et plugin på scenemiljøet og kun skubber filerne til live, vil det oprette de tilsvarende databasetabeller til pluginet?

Hvis du installerer et plugin på dit scene-website, der aldrig er blevet installeret på live -webstedet, vil det ikke være at oprette databasetabellerne for det pågældende plugin ved at skubbe filerne fra iscenesættelse til live.

Dette betyder også, at alle indstillinger, du har konfigureret i pluginet, ikke skubbes til live (medmindre indstillingerne gemmes i en fil uden for databasen, f.eks. I en JSON -fil).

Afhængigt af hvordan pluginet er kodet, kan plugin på live -webstedet muligvis oprette databasestrukturen ved at aktivere (først deaktivere om nødvendigt).

Q: Hvis jeg kun skubber filerne til live, betyder det så, at den gamle database (i iscenesættelse) ikke vil overskrive den levende, og kun filerne vil blive overskrevet?

Ja, når du kun skubber filerne, betyder det, at databasen på live-webstedet forbliver uændret, og kun filer på live-webstedet vil blive overskrevet.

Q: Betyder det, at jeg kan arbejde med designændringer på mit scene-website og få dem til at leve uden at miste nye abonnenter eller kunder på mit live-websted?

Ja, så længe dine ændringer kun foretages i filer (ingen ændringer foretages i WordPress dashboard – inklusive plugin, tema eller tilpasningsindstillinger) kan du roligt skubbe dem til live uden at skubbe databasen. Når du skubber ændringerne til live, skal du vælge Filer og sikre dig, at Database ikke er valgt.

Q: Kan jeg bruge selektiv push til at ændre mit websteds PHP-version?

Selvom du kan bruge iscenesættelse til at teste en ny PHP-version, skal du stadig foretage denne ændring på live-webstedet, når du er klar til at foretage denne ændring i produktionen. Der er ingen grund til at presse på for at leve i den sag. Her er en kort oversigt over, hvordan du ville ændre PHP-versionen:

1. Opret et scene-website.
  2. Gå til dit scene-website, og skift PHP -versionen på scene-websitet.
  3. Hvis alt er i orden og fungerer som forventet på scene-websitet (sørg for at teste dit websted grundigt), skift PHP-versionen til live-websitet.