At konfigurere dit domæne korrekt og pege de nødvendige DNS-records til Kinsta er en afgørende del af at gå live med dit websted. I vores guider, der er linket til nedenfor, diskuterer vi, hvordan man opsætter de korrekte DNS-records for Cloudflare- og ikke-Cloudflare-domæner.

Cloudflare vs. Non-Cloudflare domæner

I forbindelse med denne artikel:

• Hvis dit domæne allerede er forbundet til Cloudflare gennem din egen aktive Cloudflare-konto, betragtes det som et “Cloudflare-domæne.”
  • Hvis dit domæne ikke har nogen forbindelse til Cloudflare (proxy eller DNS), så betragtes det som et “non-Cloudflare-domæne.”

Brugere med deres egne aktive Cloudflare-konti skal følge et særligt sæt instruktioner for at opretholde kompatibilitet mellem de to Cloudflare-zoner (deres Cloudflare-konto og vores gratis Cloudflare-integration).

Bestem, om et domæne er Cloudflare eller Ikke-Cloudflare

Når du tilføjer dit domæne i MyKinsta, hjælper vores system med at guide dig gennem processen og identificerer, om dit domæne er et Cloudflare- eller ikke-Cloudflare-domæne.

Hvis du selv vil tjekke domænet, kan du bruge et værktøj som Whois.com eller whatsmydns.net til at se navneserverne. Eller du kan bruge kommandolinje grænsefladen (CLI) med følgende kommando (erstat example.com med dit domænenavn):

dig +nssearch example.com

Hvis navneserverne slutter med cloudflare.com (f.eks. sasha.ns.cloudflare.com), er dit domæne et Cloudflare-domæne. Hvis navneserverne slutter med noget andet, er dit domæne et ikke-Cloudflare-domæne.

Bemærk: Der er en undtagelse af ovenstående, selvom det ikke er almindeligt. Hvis du har en Cloudflare-konto, og du opsætter brugerdefinerede navneservere, kan de ende med noget andet end cloudflare.com.

Tilføj domæne vejledninger

Processen for, hvordan du peger dit domæne til Kinsta, afhænger af, om dit websted allerede bruger Cloudflare:

Vi anbefaler også at gennemgå vores go-live-tjekliste for at sikre, at du har alt klar til at tage dit websted live.

Hvis du har brug for at ændre dit websteds primære domæne i MyKinsta (“hoveddomænet” på webstedet), så tjek vores guide til, hvordan du ændrer dit primære domæne.