Når du hoster dit WordPress-websted med Kinsta, skal du tilføje og pege dit domæne til os, så vores servere kan levere dit websted til de besøgende. For et overblik over processen med at tage dit websted live på Kinsta, sørg for at tjekke vores go-live tjekliste.

Cloudflare vs. Ikke-Cloudflare domæner

I forbindelse med denne artikel:

• Hvis dit domæne allerede er forbundet til Cloudflare gennem din egen aktive Cloudflare-konto, betragtes det som et “Cloudflare-domæne.”
  • Hvis dit domæne ikke har nogen forbindelse til Cloudflare (proxy eller DNS), så betragtes det som et “ikke-Cloudflare-domæne.”

Brugere med deres egne aktive Cloudflare-konti skal følge et særligt sæt instruktioner for at opretholde kompatibilitet mellem de to Cloudflare-zoner (deres Cloudflare-konto og vores gratis Cloudflare-integration).

Hvis dit websted bruger et Cloudflare-domæne, skal du fortsætte med at læse her for instruktioner om, hvordan du tilføjer og peger dit domæne til Kinsta. Hvis du ikke allerede bruger Cloudflare, kan du se vores guide til Sådan tilføjer du et ikke-Cloudflare-domæne for instruktioner om, hvordan du tilføjer og peger dit ikke-Cloudflare-domæne til Kinsta.

Sådan tilføjer og verificerer du dit domæne i MyKinsta

Disse instruktioner er til nye domæner, der allerede bruger Cloudflare. Hvis dit domæne ikke allerede bruger Cloudflare, kan du se vores guide til, hvordan du tilføjer et ikke-Cloudflare-domæne for at få de korrekte instruktioner.

Trin 1 – Tilføj et nyt Cloudflare-domæne i MyKinsta

I MyKinsta skal du gå til websteder > navn på websted > domæner, og klik på knappen Tilføj domæne.

Tilføj et nyt domæne i MyKinsta.
Tilføj et nyt domæne i MyKinsta.

I Tilføj domæne modal/pop-up skal du indtaste dit domænenavn i feltet Domæne. Hvis du vil tilføje dit domæne uden wildcard-underdomænet (*.example.com), eller hvis du vil tilføje et brugerdefineret SSL-certifikat, skal du klikke på linket Avancerede indstillinger for at se disse muligheder og foretage dine valg.

Tilføj dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta.
Tilføj dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta.

Hvis du vil tilføje et brugerdefineret SSL-certifikat, mens du tilføjer domænet, skal du vælge Brug mit eget SSL-certifikat med dette domæne og indtaste dit SSL-certifikat og indtaste de tilsvarende felter.

Tilføj dit brugerdefinerede domæne og brugerdefinerede SSL-certifikat i MyKinsta.
Tilføj dit brugerdefinerede domæne og brugerdefinerede SSL-certifikat i MyKinsta.

Når du har indtastet detaljerne for dit domæne og foretaget dine valg under Avancerede indstillinger (hvis relevant), skal du klikke på knappen Tilføj domæne.

Trin 2 – Bekræft dit domæne

Bekræftelse af dit Cloudflare-domæne er en to-faset proces. Du skal tilføje to TXT-records, én ad gangen, og afvente DNS-udbredelse mellem hver enkelt.

I modal/pop-op-vinduet vil du se en enkelt TXT-record, som du skal tilføje hos Cloudflare for at begynde at bekræfte dit domæne. Kopier felterne Navn/host og Værdi.

Første TXT-record i MyKinsta for at bekræfte Cloudflare-domænet.
Første TXT-record i MyKinsta for at bekræfte Cloudflare-domænet.

Første TXT-record

• Navn: kinsta-verification-xxxxxx
  • Værdi: Unik UUID-værdi fra MyKinsta (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx)

Gå til dit Cloudflare-dashboard (log ind, hvis du ikke allerede har gjort det), vælg dit domæne, og klik på fanen DNS. Klik på knappen Tilføj record, og opret en ny TXT-record med de detaljer, du kopierede fra MyKinsta.

Tilføj domænebekræftelse TXT-record i Cloudflare.
Tilføj domænebekræftelse TXT-record i Cloudflare.

Når du har tilføjet TXT-record hos Cloudflare, skal du klikke på OK, jeg har gjort det i modal-vinduet Tilføj domæne i MyKinsta.

Klik på knappen OK, jeg har gjort det i MyKinsta
Klik på knappen OK, jeg har gjort det i MyKinsta

Når først DNS forplanter sig (normalt inden for et par minutter fra Cloudflare, men kan afhænge af TTL-sættet, når du tilføjer posten), modtager du en notifikations-e-mail som denne for at fortælle dig, at du kan fortsætte med den næste fase af bekræftelsen:

Indledende domænebekræftelses-e-mail for Cloudflare-domæne.
Indledende domænebekræftelses-e-mail for Cloudflare-domæne.

Vend tilbage til dit websted i MyKinsta, og klik på knappen Bekræft domæne. Kopier felterne Navn/host og Værdi til den næste TXT-record i den modale/pop-up, der vises.

Anden TXT-record i MyKinsta for at bekræfte Cloudflare-domænet.
Anden TXT-record i MyKinsta for at bekræfte Cloudflare-domænet.

Anden TXT-record

• Navn: _cf-custom-hostname.sitename
  • Værdi: Unik UUID-værdi fra MyKinsta (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx)

Gå til dit Cloudflare-dashboard igen, vælg dit domæne, og klik på fanen DNS. Klik på knappen Tilføj record, og opret en ny TXT-record med de detaljer, du kopierede fra MyKinsta.

Når du har tilføjet denne TXT-record hos Cloudflare, skal du klikke på OK, jeg har gjort det i vinduet Tilføj domæne modal i MyKinsta.

Klik på OK, jeg har gjort det-knappen i MyKinsta for den anden TXT-record.
Klik på OK, jeg har gjort det-knappen i MyKinsta for den anden TXT-record.

Når DNS forplanter sig (normalt inden for et par minutter fra Cloudflare, men kan afhænge af TTL-sættet, når du tilføjer posten), modtager du endnu en meddelelses-e-mail for at fortælle dig, at dit domæne er fuldt verificeret og kan peges på Kinsta:

Domænebekræftelses-mail fra Kinsta.
Domænebekræftelses-mail fra Kinsta.

Sådan peger du dit domæne til Kinsta

Når dit domæne er blevet bekræftet, vil du se en Peg domæne knap ved siden af dit brugerdefinerede domæne i MyKinsta. Klik på denne knap for at starte domæne pegningsprocessen.

Klik på knappen Pegt domæne i MyKinsta.
Klik på knappen Pegt domæne i MyKinsta.

Peg dit root-domæne til Kinsta

For at pege dit roddomæne til Kinsta skal du tilføje den første CNAME-record (Navn/host @) vist i Modalet Peg dit domæne til Kinsta til dine Cloudflare DNS-indstillinger.

CNAME-registreringer, der skal tilføjes eller redigeres i Cloudflare.
CNAME-registreringer, der skal tilføjes eller redigeres i Cloudflare.

Gå til dit Cloudflare-dashboard, og klik på fanen DNS.

Slet modstridende A-record hos Cloudflare.
Slet modstridende A-record hos Cloudflare.

Når du har slettet A-record, skal du klikke på knappen Tilføj record og oprette en ny CNAME-record med detaljerne nedenfor:

• Type: CNAME
  • Navn: @
  • Mål: Dit websteds “kinsta.cloud”-domæne.
  • TTL: Auto
Tilføj et CNAME til dit roddomæne i Cloudflare.
Tilføj et CNAME til dit roddomæne i Cloudflare.

Når du har tilføjet CNAME-record, vil du se et flueben ud for dit root-domæne i MyKinsta. Dette indikerer, at root-domænet er blevet peget på Kinsta korrekt.

Et flueben ud for dit roddomæne i MyKinsta indikerer, at det peges korrekt.
Et flueben ud for dit roddomæne i MyKinsta indikerer, at det peges korrekt.

Peg dit WWW-domæne til Kinsta

Ud over at konfigurere en CNAME-record for dit root-domæne, anbefaler vi også at pege www-versionen af dit domæne til Kinsta.

Når du har slettet den modstridende CNAME-record, skal du klikke på Tilføj record for at oprette en ny CNAME-record med indstillingerne nedenfor:

• Type: CNAME
  • Navn: www
  • Mål: Dit websteds “kinsta.cloud”-domæne.
  • TTL: Auto

Opret en CNAME-record for dit www-domæne hos Cloudflare.
    Opret en CNAME-record for dit www-domæne hos Cloudflare.

Ret dit wildcard-domæne til Kinsta (valgfrit)

Vi understøtter også jokertegn underdomæner. Et wildcard-underdomæne er et “catch-all”-underdomæne. For eksempel, hvis du har tre DNS-records sat op på denne måde:

• En record for sub.domain.com, der peger på 123.123.123.123.
  • En record for sub2.domain.com, der peger på 456.456.456.456.
  • En record for *.domain.com, der peger på 789.789.789.789.

Enhver anmodning til et underdomæne, der ikke er sub.domain.com eller sub2.domain.com, vil automatisk blive håndteret af *.domain.com A-record og dirigeret til 789.789.789.789.

Hvis du gerne vil bruge wildcard-domænefunktionaliteten på Kinsta, skal du først kontrollere følgende:

• Sørg for, at du tilføjede dit wildcard-domæne i trinene ovenfor. Hvis ikke, skal du fjerne domænet, tilføje det igen og sørge for, at Tilføj domæne med wildcard er valgt.
  • Hvis du tilføjede en tilpasset SSL, skal du sørge for, at den understøtter dit wildcard-underdomæne (*.example.com).

Derefter kan du oprette en ekstra A-post med indstillingerne nedenfor:

• Type: CNAME
  • Navn: *
  • Mål: Dit websteds “kinsta.cloud”-domæne.
  • TTL: Auto
Tilføj et wildcard CNAME til dit Cloudflare-domæne.
Tilføj et wildcard CNAME til dit Cloudflare-domæne.

Hvis du bruger et gratis Cloudflare-abonnement, kan du muligvis se en meddelelse, der lyder: “Nogle af dine DNS-registreringer afslører IP’er, der er proxy gennem Cloudflare. Sørg for at proxyservere alle A-, AAAA- og CNAME-records, der peger på proxy-records for at undgå at afsløre din oprindelige IP.”

Denne meddelelse er normal og ikke et problem, i dette tilfælde, fordi målet kinsta.cloud-domænet også er proxy bag Cloudflare.

Når wildcard CNAME-record er udbredt, vil adgang til ethvert underdomæne, der ikke peger andre steder, resultere i, at anmodningen bliver dirigeret til Kinsta.

Force HTTPS (valgfrit)

Selvom det er teknisk valgfrit, anbefales det at tvinge dit websted til at indlæse via HTTPS. Med vores Cloudflare-integration, når dit domæne er verificeret, tilføjes et gratis SSL-certifikat (med wildcard-understøttelse) automatisk til dit websted. Det eneste du skal gøre er at gå over til dit websted i MyKinsta, gå derefter til Værktøjer og klik på knappen Aktiver under Force HTTPS.

Force HTTPS i MyKinsta
Force HTTPS i MyKinsta