For at sikre, at dine data forbliver sikre og krypteret, understøtter vi kun SFTP-forbindelser hos Kinsta.

FTP-klienter

Hvis du ikke allerede har en FTP-klient installeret på din computer, anbefaler vi en af følgende:

FTP-indstillinger

Du skal konfigurere din FTP-klient med følgende indstillinger, som kan findes i MyKinsta under Websteder > navn på websted > Info:

• Forbindelsestype: SFTP (ikke almindelig FTP)
  • Adresse/URL/Værtsnavn: Findes i MyKinsta under Websteder > Navn på websted > Info
  • Brugernavn: Findes i MyKinsta under Websteder > Navn på websted > Info
  • Adgangskode: Findes i MyKinsta under Websteder > Navn på websted > Info
  • Port: Varierer fra websted til websted, fundet i MyKinsta under Websteder > Navn på websteddsnavn > Info
SFTP-detaljer i MyKinsta.
SFTP-detaljer i MyKinsta.

Nogle FTP-klienter kan som standard bruge FTP som forbindelsestype, så sørg for, at SFTP er valgt som forbindelsestype. Hvis du ikke kan se en fejl, der ligner:

Cannot establish FTP connection to an SFTP server. Please select proper protocol.

Eksempler på klienter

Her er et par eksempler på indstillinger i FTP-klienter.

Cyberduck

SFTP-detaljer i Cyberduck
SFTP-detaljer i Cyberduck.

WinSCP

SFTP-indstillinger i WinSCP.
SFTP-indstillinger i WinSCP.

FlashFXP

SFTP-indstillinger i FlashFXP.
SFTP-indstillinger i FlashFXP.

Transmit

SFTP-indstillinger i Transmit.
SFTP-indstillinger i Transmit.