Det er meget vigtigt at holde din MyKinsta-konto så sikker som muligt. Ud over at bruge et stærk password til MyKinsta, anbefaler vi at opsætte to-faktor autentificering, eller 2FA, og bede alle brugere i din virksomhed om at gøre det samme. Med 2FA aktiveret vil alle MyKinsta-loginforsøg kræve en ekstra bekræftelseskode fra din mobilenhed eller password administration app.

Dette gør din konto mere sikker, fordi ondsindede aktører ikke længere vil være i stand til at få adgang med kun dit brugernavn og dit password. Her hos Kinsta understøtter vi autentificeringsbaseret 2FA for alle vores kunder. I denne artikel lærer du, hvordan du opsætter to-faktor-autentificering for at beskytte din MyKinsta-konto.

Enable 2FA in MyKinsta

Alle Kinsta-brugere har adgang til autentificering baseret to-faktor-autentificering i MyKinsta. Sammenlignet med SMS-baseret 2FA er autentificeringsbaseret 2FA mere sikker, fordi den ikke er afhængig af mobiltelefonnumre, der kan SIM-byttes. Det er også mere praktisk, fordi det kan bruges med en autentificeringsapp eller populære password-administratorer som 1Password og LastPass.

For at aktivere 2FA skal du klikke på dit brugernavn i øverste højre hjørne og derefter klikke på Brugerindstillinger i menuen, der vises. På siden Min konto skal du rulle ned og klikke på Aktiver to-faktor-autentificering.

Aktiver to-faktor-autentificering i MyKinsta.
Aktiver to-faktor-autentificering i MyKinsta.

Du bliver derefter bedt om at scanne 2FA QR-koden med en autentificeringsapp. Hvis du bruger en password-administrator som 1Password eller LastPass, anbefaler vi at bruge den indbyggede 2FA-funktion i disse apps. Ellers er Google Authenticator også en god mulighed.

QR-kode til opsætning af to-faktor autentificering i MyKinsta.
QR-kode til opsætning af to-faktor autentificering i MyKinsta.

Sådan tilføjes MyKinsta 2FA til 1Password

Hvis du allerede bruger 1Password til at administrere adgangskoder, anbefaler vi at bruge den indbyggede to faktor autentificerings-funktion til at tilføje din MyKinsta 2FA.

I 1Password-appen skal du navigere til login-profilen for din MyKinsta-konto og trykke på Edit.

Find og rediger din MyKinsta login-profil i 1Password.
Find og rediger din MyKinsta login-profil i 1Password.

Klik derefter på rullemenuen New field og vælg indstillingen One-Time Password.

Tilføj en one-time password i 1Password.
Tilføj en one-time password i 1Password.

Klik derefter på QR-kodeikonet i det nyoprettede One-Time Password-felt for at aktivere 1Passwords QR-kodescanner.

Klik på QR-kodeikonet for at aktivere QR-kodescanneren i 1Password.
Klik på QR-kodeikonet for at aktivere QR-kodescanneren i 1Password.

Placer 1Password Code Scanner over QR-koden, indtil de fremhævede hjørner bliver grønne, og den scanner din kode. Når din 2FA-kode er klar, skal du klikke på Save i 1Password.

Du skulle nu se et one-time password i 1Password-loginprofilen for din MyKinsta-konto. For at afslutte 2FA-opsætningsprocessen i MyKinsta, kopier dit one-time password til Enter the 6-digit code you see in the app, du ser i app-feltet i MyKinsta, og tryk på Verify.

En one-time password i 1Password.
En one-time password i 1Password.

Sådan tilføjes MyKinsta 2FA til Google Authenticator

Google Authenticator er en 2FA-app, der er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder. For at tilføje MyKinsta 2FA til Google Authenticator skal du trykke på knappen + i øverste højre hjørne af Google Authenticator-appen og trykke på Scan stregkode.

Brug derefter kameraet på din mobilenhed til at scanne QR-koden i MyKinsta. Når du har scannet QR-koden, skal du indtaste den sekscifrede kode fra Google Authenticator i Indtast den 6-cifrede kode, du ser i app-feltet i MyKinsta, og trykke på Bekræft.

Om MyKinsta to-faktor-autentificering.

Når 2FA er aktiveret, vil du se det under 2FA-kolonnen på skærmbilledet Brugeradministration. Hvis 2FA er deaktiveret på din konto, vil du modtage en øjeblikkelig e-mail-meddelelse. Hvis du får en af disse meddelelser, og du ikke selv har deaktiveret 2FA, bedes du kontakte vores supportteam med det samme.

Brugerens 2FA-status i MyKinsta.
Brugerens 2FA-status i MyKinsta.

Næste gang du logger ind på MyKinsta, bliver du bedt om en sekscifret bekræftelseskode. Hvis du bruger en godkendelsesapp, skal du åbne den, finde 2FA-koden, indtaste den i det 6-cifrede verifikationskodefelt og trykke på Login. Hvis du bruger en password-administrator som 1Password, skal koden automatisk placeres i dit udklipsholder, så du kan indsætte den efter den første login-side.

MyKinsta login med 2FA.
MyKinsta login med 2FA.

Sådan gendannes din 2FA-beskyttede MyKinsta-konto

Hvis du har mistet adgangen til din 2FA-enhed og ikke kan logge ind på MyKinsta, kan vores supportteam hjælpe dig med at få adgang til din konto igen.

Følg nedenstående trin for at gendanne din 2FA-beskyttede konto.

• Send en e-mail til [email protected] fra den e-mail-adresse, der er registreret på din MyKinsta-konto. Hvis du bruger [email protected] til at logge ind på MyKinsta, så send os en e-mail fra [email protected]. Fortæl os i e-mailen, at du er blevet låst ude og har brug for at få adgang til din konto igen.
  • Vores supportteam vil bekræfte din e-mailadresse for at sikre, at den matcher med den, vi har registreret.
  • Vores supportteam vil bede dig om at angive de sidste 4 cifre og udløbsdatoen for det kreditkort, vi har registreret for kontoen.
  • Efter at have bekræftet din e-mailadresse og kreditkortoplysninger, vil vores supportteam fjerne 2FA-beskyttelsen fra din konto. Du kan derefter logge ind på MyKinsta og omkonfigurere 2FA.

Opsummering

I løbet af det seneste årti er cyberangreb steget markant i frekvens og kompleksitet. Ud over målrettede brute-forcing-forsøg bliver databaser fyldt med brugernavne og passwords også rutinemæssigt smidt på internettet, så alle kan se dem.

Med det i tankerne er det let at se, hvorfor det er vigtigt at tilføje et ekstra lag af beskyttelse med 2FA. Vi anbefaler at aktivere 2FA for alle dine internettjenester, der understøtter det. Med 2FA sat op i MyKinsta, kan du slappe af nu, velvidende at din Kinsta-konto er meget mere sikker!

QR Code er et registreret varemærke tilhørende DENSO WAVE INCORPORATED i USA og andre lande.