For at fjerne en bruger fra et websted skal du klikke på ændringsknappen til højre for brugerens række. I den dialog, der vises, ser du en liste over sider, som brugeren har adgang til sammen med sit adgangsniveau. Klik på papirkurvikonet for at fjerne brugeren fra det relevante sted, og klik derefter på Bekræft for at afslutte.

Du kan også fjerne flere brugere fra et sted på én gang. For at gøre dette skal du først bruge webstedsfilteret til at filtrere listen til brugere med adgang til et bestemt sted. Vælg derefter de brugere, du vil fjerne, ved hjælp af afkrydsningsfelterne til venstre. Til sidst skal du klikke på fjern knappen i øverste højre side af tabellen og vælge “fjern fra websitetet”. En dialog vises, hvor du skal klikke på fjern knappen for at afslutte.


Hvis du kunne lide denne vejledning, så vil du elske vores support. Alle Kinstas hostingplaner indeholder 24/7 support fra vores erfarne WordPress-udviklere og ingeniører. Chat med det samme team, der understøtter vores Fortune 500-kunder. Tjek vores planer