Het A record van je site doorverwijzen met een externe DNS begint met het vinden van het IP adres van je site.

Log in op MyKinsta, ga naar WordPress Websites > sitenaam > Info en zoek onder Basisgegevens naar Site IP Adres. Dit is het IP adres dat je nodig hebt voor je A record. Vervolgens moet je inloggen op de plaats waar je de DNS van je domein beheert.

Je DNS provider is waar de naamservers van je domein naar verwezen worden. Dit kan de registrar van je domein zijn, maar het kan ook een andere DNS provider zijn.

Voor meer gedetailleerde informatie over het bijwerken van DNS bij een aantal populaire registrars en DNS managers, bekijk je deze artikelen: