Om een gebruiker van een site te verwijderen, log je in op MyKinsta en klik je op Gebruikers aan de linkerkant. Klik aan de rechterkant van de rij van de gebruiker op het pictogram Bewerken (potlood).

Gebruiker bewerken in MyKinsta.
Gebruiker bewerken in MyKinsta.

In de Toegang wijzigen popup die nu verschijnt, wordt een lijst weergegeven met sites waartoe de gebruiker toegang heeft, samen met hun toegangsniveau. Klik op het prullenbakpictogram (verwijderen) naast de site om de gebruiker van die site te verwijderen en klik op de knop Toegang wijzigen om te voltooien.

Een gebruiker van een site verwijderen in MyKinsta.
Een gebruiker van een site verwijderen in MyKinsta.

Je kan ook meerdere gebruikers tegelijk van een site verwijderen. Gebruik hiervoor eerst het sitefilter bovenaan de pagina Gebruikersbeheer om de lijst te filteren op gebruikers met toegang tot een bepaalde site.

Selecteer vervolgens met behulp van het selectievakje links van elke gebruikersnaam de gebruikers die je wil verwijderen. Klik op de knop Verwijderen die in de rechterbovenhoek van de tabel verschijnt en selecteer Verwijderen uit sitenaam.

Selecteer en verwijder meerdere gebruikers van een site in MyKinsta.
Selecteer en verwijder meerdere gebruikers van een site in MyKinsta.

In de popup die nu verschijnt, klik je op Lid verwijderen om te voltooien.

Bevestig het intrekken van gebruikerstoegang van een site in MyKinsta.
Bevestig het intrekken van gebruikerstoegang van een site in MyKinsta.