Je hostingfacturen zijn altijd rechtstreeks beschikbaar vanuit MyKinsta. Deze bevatten het in rekening gebrachte bedrag, periodedatums, status en aanmaakdatums. We zijn voortdurend bezig met het aanbrengen van verbeteringen en met het toevoegen van meer gegevens aan onze facturen.

Bekijk je liever de videoversie?

Kinsta hostingfacturen

Log in bij MyKinsta. Klik op Bedrijf en selecteer Facturen.

Hostingfacturen in MyKinsta
Hostingfacturen in MyKinsta

Op deze pagina vind je een lijst van je facturen, waar je huidige en eerdere facturen kunt bekijken of eerdere facturen kunt downloaden als PDF. Om een factuur te bekijken, klik je op het weergavepictogram (papier/memo). Om een vorige factuur te downloaden, klik je op het downloadpictogram (pijl omlaag).

Bekijk of download facturen in MyKinsta.
Bekijk of download facturen in MyKinsta.

Automatische factuurmails

Als je automatisch PDF facturen per e-mail wilt ontvangen, kun je de optie factuur per e-mail inschakelen in MyKinsta. Deze functie is beschikbaar voor gebruikers met de rol Company Owner, Company Administrator of Company Billing.

Automatische factuurmails inschakelen in MyKinsta
Automatische factuurmails inschakelen in MyKinsta

Volg de onderstaande stappen om automatische factuurmails in te schakelen.

1. Log in bij MyKinsta.
  2. Klik op je gebruikerspictogram in de linkerbenedenhoek en selecteer Gebruikersinstellingen.
  3. Klik op het tabblad Meldingen.
  4. Klik op Factuur in e-mail om automatische factuurmails in te schakelen.