Als je problemen hebt met je WordPress site of vraagen hebt over je abonnement, open dan een nieuwe chat met ons team. We staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag! Mocht je evenwel je hostingpakket willen annuleren, dan begrijpen we dit uiteraard. Hoewel we het erg jammer vinden dat je vertrekt, willen we elk aspect van Kinsta zo makkelijk mogelijk maken, van registreren tot annuleren. Misschien is je project afgelopen of was je Kinsta aan het testen voor een klant. Wat de reden ook is, je kan je hostingpakket op elk gewenst moment annuleren vanuit in MyKinsta.

Je Kinsta hostingpakket annuleren

Volg de onderstaande stappen om je Kinsta-hostingpakket te annuleren.

Stap 1

In MyKinsta klik je op je naam in de rechterbovenhoek en klik je in het dropdown-menu op Bedrijfsinstellingen. Klik op de knop Pakket annuleren in tabblad Mijn pakket.

Je hostingpakket opzeggen in MyKinsta.
Je hostingpakket opzeggen in MyKinsta.

Step 2

Vervolgens moet je alle vakjes aanvinken om aan te geven dat je begrijpt dat:

• Je live omgevingen en testomgevingen (Standaard en Premium) worden verwijderd voor al je WordPress sites.
  • Al je Kinsta DNS-records worden verwijderd. Hieronder valt je DNS zone en de mogelijkheid om deze te bewerken.
  • Al je Kinsta CDN-configuraties en instellingen worden verwijderd.

Het is belangrijk om te weten dat alle gegevens permanent worden verwijderd en niet hersteld kunnen worden. Klik vervolgens op Volgende.

Annuleer het hostingpakket en bevestig dat alle gegevens worden verwijderd.
Annuleer het hostingpakket en bevestig dat alle gegevens worden verwijderd.

Stap 3

Na het annuleren wordt de eindafrekening automatisch opgemaakt. Dit kunnen openstaande kosten zijn of terugbetalingen waar je recht op hebt. Kinsta heeft een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen. Klik op Volgende om door te gaan naar de volgende stap.

Opmerking: Als je een op maat gemaakt pakket afneemt of onlangs pakketwijzigingen hebt doorgevoerd, is het mogelijk dat wij de eindfactuur niet automatisch voor je kunnen genereren. In dat geval maken we handmatig je eindafrekening en ontvang je deze binnen 3 dagen. Je account wordt volledig gesloten zodra je definitieve factuur is gemaakt en vereffend.

Definitieve factuurgegevens bij het annuleren van het Kinsta pakket.
Definitieve factuurgegevens bij het annuleren van het Kinsta pakket.

Stap 4

Ten slotte moet je het annuleren van je pakket bevestigen door je MyKinsta-wachtwoord in te voeren. Klik vervolgens op Pakket beëindigen.

Bevestig de annulering van je Kinsta hostingpakket.
Bevestig de annulering van je Kinsta hostingpakket.

Stap 5

Je pakket wordt vervolgens geannuleerd. We zullen je vragen of je feedback kan geven waarom je het pakket hebt geannuleerd. We stellen het zeer op prijs als je even de tijd neemt om dit voor ons in te vullen. Kinsta is van grond af opgebouwd op basis van gebruikersfeedback en we nemen alle feedback, ook de negatieve, zeer serieus. Dit helpt ons om ons platform voor iedereen te verbeteren.

Kinsta feedback annuleren
Kinsta feedback annuleren

Bedankt voor het gebruiken van Kinsta en hopelijk tot ziens! 👋

Aanvullende opmerkingen met betrekking tot annulering

Om een Premium testomgeving add-on te annuleren, verwijder je de Premium testomgeving om extra facturering te stoppen. Het verwijderen van de Premium testomgeving zal de add-on meteen annuleren.

Als je andere add-ons (Redis, Reverse proxy, enz.) wilt annuleren, moet je contact opnemen met ons Support team. Houd er rekening mee dat alleen gebruikers met financiële beheerdersrechten (Company Owner, Company Administrators, of Company Billing gebruikers) een verzoek tot het verwijderen van een add-on kunnen doen.