Met de sitelabeltool van Kinsta kan je eenvoudig je WordPress sites organiseren en filteren op basis van unieke tags. Deze tool is vooral handig voor WordPress bureaus en andere gebruikers die een groot aantal sites beheren.

Kijk je liever de videoversie?

Hier lees je hoe je de nieuwe sitelabeltool kan gebruiken om je sites te organiseren. Ga in MyKinsta naar Websites en vink de vakjes aan van de sites die je wil taggen. Klik na het maken van je keuze op de knop Label sites.

Labels toevoegen aan je WordPress sites.
Labels toevoegen aan je WordPress sites.

Klik op Nieuw label toevoegen om een nieuw label te maken. Als je bestaande labels wil beheren, kan je klikken op Website labels beheren.

Een nieuwe sitelabel toevoegen.
Een nieuwe sitelabel toevoegen.

Nadat je een label hebt aangemaakt, kan je deze ook in de toekomst gebruiken. In de onderstaande screenshot zie je “Label 1”, het label dat we hierboven hebben gemaakt.

Label 1 toegevoegd in MyKinsta.
Label 1 toegevoegd in MyKinsta.

Nadat je sites zijn gelabeld, verschijnt er een extra zoekvak in MyKinsta. Je kan dit zoekvak gebruiken om de lijst met sites te filteren op basis van een specifiek label.

Filteren op sitelabel in MyKinsta.
Filteren op sitelabel in MyKinsta.

Om je sitelabels te beheren, ga je naar Bedrijf > Website labels. Op deze pagina kan je labels toevoegen, hernoemen en verwijderen.

Om een nieuw label toe te voegen, hoef je alleen maar op de knop Nieuw label toevoegen te klikken.

Je websitelabels beheren.
Je websitelabels beheren.

Klik op het potloodpictogram (bewerken) aan de rechterkant om een label te hernoemen.

Klik op het potloodpictogram (bewerken) in MyKinsta om een labelnaam te wijzigen.
Klik op het potloodpictogram (bewerken) in MyKinsta om een labelnaam te wijzigen.

Om een label te verwijderen, klik je op het prullenbakpictogram (verwijderen) aan de rechterkant.

Klik op het prullenbakpictogram (verwijderen) om een sitelabel te verwijderen.
Klik op het prullenbakpictogram (verwijderen) om een sitelabel te verwijderen.

Nadat een site is gelabeld, zie je het label in de lijst met sites.

Sitelabels onder sitenamen in MyKinsta.
Sitelabels onder sitenamen in MyKinsta.