Kinsta gebruikt bedrijven om gebruikers en pakketten te koppelen aan sites die op ons platform worden gehost. Dus als je begrijpt hoe bedrijven bij Kinsta werken, snap je wellicht beter hoe je binnen ons platform met meerdere sites, gebruikers en pakketten kunt werken. Beschouw bedrijven als het centrale punt waar pakketten, gebruikers en sites omheen draaien:

Toegang en rechten

Stel dat je een bedrijf aanmaakt. Je voegt vervolgens een pakket toe aan dat bedrijf. Zodra het bedrijf een pakket heeft, kan je sites aan het bedrijf toevoegen. Je kan vervolgens een andere gebruiker toegang verlenen tot jouw bedrijf. Binnen onze multi-user functie zijn er vier verschillende soorten bedrijfsgebruikersrollen die je kan gebruiken om de rechten te beheren en precies te bepalen wat die gebruiker in je bedrijf kan doen.

Je kan gebruikers echter ook rechtstreeks toegang verlenen tot afzonderlijke sites, dus het is misschien niet nodig om een apart bedrijf aan te maken.

Een nieuw bedrijf aanmaken

Als je met meerdere klanten of bureaus werkt, wil je misschien extra bedrijven voor je sites maken en mensen vervolgens toegang verlenen tot het bedrijf. Je kan dit doen door op de gebruikersavatar te klikken in de linkerbenedenhoek van de zijbalk en vervolgens naar “Gebruikersinstellingen” te gaan. Ga vervolgens naar het tabblad “Toegang” en klik op Bedrijf aanmaken.

Maak een nieuw bedrijf aan in MyKinsta.
Maak een nieuw bedrijf aan in MyKinsta.

Nadat je het nieuwe bedrijf hebt aangemaakt en een pakket hebt toegevoegd, kun je in de zijbalk onder je naam zien met welk bedrijf je momenteel bent ingelogd. Gebruik het drop-downmenu om van bedrijf te wisselen.

Van bedrijf wisselen in MyKinsta.
Van bedrijf wisselen in MyKinsta.

Je kan vervolgens gebruikers uitnodigen voor je bedrijf. Zie ook ons Kennisbank artikel over het verwijderen van een gebruiker uit je bedrijf.

Hoe verhoudt zich dit tot reseller hosting?

Met reseller hosting koop je normaal gesproken hosting en verkoop je deze door aan je klanten. De host biedt doorgaans een geïntegreerd factureringssysteem, waarmee je je klanten rechtstreeks vanuit de interface van de host kan factureren. Bovendien krijgt de klant toegang tot een privé hostingconfiguratiescherm dat alleen zijn/haar websites bevat.

Het beste wat momenteel beschikbaar is bij Kinsta, is dat je je klanten rollen op siteniveau kan aanbieden (Site Administrator of Site Developer). Met deze methode kunnen je klanten hun sites beheren in het MyKinsta dashboard. Er is echter geen geïntegreerd factureringsportaal in MyKinsta, dus je zult een extern factureringssysteem moeten gebruiken om facturen te genereren en te verwerken.