Als je een migratie moet annuleren voordat deze is voltooid, kun je dit doen vanaf de pagina Websites in MyKinsta. Log in op MyKinsta, navigeer naar Websites > sitenaam, en scroll naar beneden naar de Migratieverzoeken sectie van de pagina. Klik op het kebabmenu (drie puntjes) en selecteer Migratie annuleren in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt.

Annuleer een sitemigratie in MyKinsta.
Annuleer een sitemigratie in MyKinsta.

Klik in de modal/pop-up die verschijnt op de knop Migratie annuleren om te bevestigen dat het annuleren van deze migratie alle voorgaande stappen terugdraait. Als je de migratie na het annuleren wilt hervatten, moet je vanaf het begin een nieuw migratieverzoek starten.

Bevestig het annuleren van een sitemigratie in MyKinsta.
Bevestig het annuleren van een sitemigratie in MyKinsta.

Er verschijnt een melding in de rechterbovenhoek om je te laten weten dat de migratie is geannuleerd. De geannuleerde migratie wordt niet langer weergegeven in het gedeelte Migratieverzoeken op de pagina Websites.