Al onze hostingpakketten worden bij Kinsta geleverd met een vooraf bepaalde hoeveelheid resources, oftewel bronnen. Als je deze grenzen overschrijdt, dan krijg je te maken met een aantal verschillende soorten overschrijdingen.

1. Bezoekoverschrijding – er wordt een extra bedrag in rekening gebracht als je de bezoeklimiet van je pakket overschrijdt.
  2. Schijfruimteoverschrijding – er wordt een extra bedrag in rekening gebracht als je de SSD limiet van je pakket overschrijdt.
  3. CDN overschrijding – er wordt een extra bedrag in rekening gebracht als je de gratis CDN limiet van je abonnement overschrijdt.
  4. Bandbreedte-overschrijding (alleen bij de oude pakketten) – er wordt een extra bedrag in rekening gebracht als je de brandbreedtelimiet of gegevensoverdrachtlimiet van je pakket overschrijdt.

Als je regelmatig de limiet(en) van je pakket overschrijdt, raden we je aan om te upgraden naar een hoger pakket dat meer middelen bevat en waarmee je geld bespaart.

Je kan eenvoudig upgraden via het MyKinsta dashboard.

Kijk je liever de videoversie?

Zo schakel je overschrijdingsmeldingen in en uit

Overschrijdingsmeldingen zijn beschikbaar voor de gebruikersrollen Company Owner, Company Administrator en Company Billing. Als je overschrijdingsmeldingen wilt sturen naar iemand die geen toegang tot de site nodig heeft, kun je ze uitnodigen voor je bedrijf in MyKinsta met de rol “Company Billing”.

Standaard zijn overschrijdingsmeldingen ingeschakeld op alle account, maar je kan ze eenvoudig in je gebruikersinstellingen uitschakelen. Om overschrijdingsmeldingen in of uit te schakelen, klik je op je gebruikersicoon in de linkerbenedenhoek van MyKinsta en selecteer je Gebruikersinstellingen.

Ga naar Gebruikersinstellingen in MyKinsta.
Ga naar Gebruikersinstellingen in MyKinsta.

In Gebruikersinstellingen klik je op het tabblad Meldingen. Je hebt hier twee opties wat betreft overschrijdingsmeldingen.

1. Berichten in MyKinsta – stuurt een bericht naar het Meldingscentrum van MyKinsta.
  2. E-mail (naar [jouw-email]) – stuurt een bericht naar het e-mailadres van je account.

Als je meldingen wil ontvangen in zowel MyKinsta als je inbox, schakel je beide opties in. In andere gevallen kies je de door jou gewenste methode waarmee je overschrijdingsmeldingen wil ontvangen.

Overschrijdingsmeldingen instellen van je WordPress sites.
Overschrijdingsmeldingen instellen van je WordPress sites.