Mocht je onverhoopt je Managed WordPress Hosting pakket willen annuleren, dan begrijpen we dat. Hoewel we het erg jammer vinden dat je vertrekt, willen we elk aspect van Kinsta zo makkelijk mogelijk maken, van registreren tot annuleren. Misschien is je project afgelopen of was je Kinsta aan het testen voor een klant. Wat de reden ook is, je kunt je Managed WordPress Hosting pakket op elk moment annuleren vanuit MyKinsta.

Managed WordPress Hosting annuleren

Volg de onderstaande stappen om je Managed WordPress Hosting pakket te annuleren.

Stap 1

In MyKinsta klik je op je naam in de rechterbovenhoek en klik je in het dropdown-menu op Bedrijfsinstellingen. Klik op de knop Pakket annuleren in tabblad Mijn pakket.

Annuleren van je Managed WordPress Hosting pakket in MyKinsta.
Annuleren van je Managed WordPress Hosting pakket in MyKinsta.

Step 2

Vervolgens moet je alle vakjes aanvinken om aan te geven dat je begrijpt dat:

• Je live omgevingen en testomgevingen (Standaard en Premium) worden verwijderd voor al je WordPress sites.
  • Al je DNS-records in MyKinsta worden verwijderd. Hieronder valt je DNS zone en de mogelijkheid om deze te bewerken.
  • Al je CDN-configuraties en instellingen in MyKinsta worden verwijderd.

Het is belangrijk om te weten dat alle gegevens permanent worden verwijderd en niet hersteld kunnen worden. Klik vervolgens op Volgende.

Annuleren van het Managed WordPress Hosting pakketten en bevestigen dat alle gegevens worden verwijderd.
Annuleren van het Managed WordPress Hosting pakketten en bevestigen dat alle gegevens worden verwijderd.

Stap 3

Na het annuleren wordt de eindafrekening automatisch opgemaakt. Dit kunnen openstaande kosten zijn of terugbetalingen waar je recht op hebt. Kinsta heeft een niet-goed-geld-terug-garantie van 30 dagen. Klik op Volgende om door te gaan naar de volgende stap.

Opmerking: Als je een op maat gemaakt pakket afneemt of onlangs pakketwijzigingen hebt doorgevoerd, is het mogelijk dat wij de eindfactuur niet automatisch voor je kunnen genereren. In dat geval maken we handmatig je eindafrekening en ontvang je deze binnen 3 dagen. Je account wordt volledig gesloten zodra je definitieve factuur is gemaakt en vereffend.

Definitieve factuurgegevens bij het annuleren van een Managed WordPress Hosting pakket.
Definitieve factuurgegevens bij het annuleren van een Managed WordPress Hosting pakket.

Stap 4

Ten slotte moet je het annuleren van je pakket bevestigen door je MyKinsta-wachtwoord in te voeren. Klik vervolgens op Pakket beëindigen.

Bevestig de annulering van je Managed WordPress Hosting pakket.
Bevestig de annulering van je Managed WordPress Hosting pakket.

Stap 5

Je pakket wordt nu geannuleerd. We vragen je om wat feedback te geven waarom je je Managed WordPress Hosting pakket annuleert. We stellen het zeer op prijs als je even de tijd neemt om dit voor ons in te vullen. Kinsta is van grond af opgebouwd op basis van gebruikersfeedback en we nemen alle feedback, ook de negatieve, zeer serieus. Dit helpt ons om ons platform voor iedereen te verbeteren.

Kinsta feedback annuleren.
Kinsta feedback annuleren.

Bedankt voor het gebruiken van Kinsta en hopelijk tot ziens! 👋

Andere opzeggingen en verwijderingen

Om een Premium testomgeving add-on te annuleren, verwijder je de Premium testomgeving om extra facturering te stoppen. Het verwijderen van de Premium testomgeving zal de add-on meteen annuleren.

Als je andere add-ons (Redis, Reverse proxy, enz.) wilt annuleren, moet je contact opnemen met ons Support team. Houd er rekening mee dat alleen gebruikers met financiële beheerdersrechten (Company Owner, Company Administrators, of Company Billing gebruikers) een verzoek tot het verwijderen van een add-on kunnen doen.

Als je informatie zoekt over andere soorten annuleringen of verwijderingen, bekijk dan deze gidsen: