We hebben het redirecten van al je HTTP verkeer naar HTTPS zo eenvoudig mogelijk gemaakt in MyKinsta.

1. Log in op MyKinsta, selecteer je site en klik op Tools.
  2. Onder HTTPS forceren, klik je op de Inschakelen.

Schakel HTTPS forceren in MyKinsta in.
    Schakel HTTPS forceren in MyKinsta in.
  3. In de popup HTTPS forceren inschakelen die verschijnt, kun je HTTPS forceren op alle live domeinen of HTTPS forceren en al het verkeer doorsturen naar je primaire domein. Klik op HTTPS forceren om de wijziging te bevestigen.
    Kies hoe je HTTP bezoeken wilt afhandelen en bevestig het inschakelen van HTTPS forceren.
    Kies hoe je HTTP bezoeken wilt afhandelen en bevestig het inschakelen van HTTPS forceren.

4. Deze stap is optioneel omdat het forceren van HTTPS er meteen voor zorgt dat alles naar HTTPS wordt omgeleid, maar als je zeker wilt weten dat alle URL’s in je database HTTPS gebruiken, kun je de Search and Replace tool in MyKinsta gebruiken om deze bij te werken.
  5. Tot slot is er nog een optionele stap: controleer de HTTP status en redirect-keten van je URL met onze gratis HTTP Status en Redirect Checker.