We hebben het redirecten van al je HTTP verkeer naar HTTPS zo eenvoudig mogelijk gemaakt in MyKinsta.

1. Log in op MyKinsta, selecteer je site en klik op Tools.
  2. Onder HTTPS forceren, klik je op de Inschakelen.

Schakel HTTPS forceren in MyKinsta in.
    Schakel HTTPS forceren in MyKinsta in.

3. In de HTTPS forceren modal/pop-up die verschijnt, kun je ervoor kiezen om je primaire domein of een aangevraagd alternatief domein als bestemming te gebruiken. Klik op HTTPS forceren om de wijziging te bevestigen. Bevestig het inschakelen van HTTPS forceren.
    Bevestig het inschakelen van HTTPS forceren.
    Bevestig het inschakelen van HTTPS forceren.

4. Deze stap is optioneel omdat het forceren van HTTPS er meteen voor zorgt dat alles naar HTTPS wordt omgeleid, maar als je zeker wilt weten dat alle URL’s in je database HTTPS gebruiken, kun je de Search and Replace tool in MyKinsta gebruiken om deze bij te werken.
  5. Tot slot is een andere optionele stap om de HTTP status en de omleidingsketen van je URL te controleren met onze gratis HTTP status en redirectchecker.