Bij Kinsta stelt onze unieke containerarchitectuur sites in staat om CPU- en RAM gebruik te schalen zonder enige beperking op kloksnelheid of CPU uitvoeringstijd. Hoewel CPU en RAM belangrijke factoren zijn bij het bepalen van de prestaties, zijn dit niet de enige beperkingen die van toepassing zijn op een WordPress-website.

Nu CPU en RAM uit de vergelijking zijn verwijderd, zijn er twee andere factoren om in gedachten te houden, het aantal PHP-workers dat je site nodig heeft en de prestaties van de database van je website. Als je je in een situatie bevindt waarin je site extra PHP-workers nodig heeft, kun je je Kinsta-pakket vergroten zonder downtime.

Wanneer je onze schaalbare cloudhosting combineert met het feit dat paginacaching hier bij Kinsta is ingebouwd, hebben sites die goed gebruik maken van onze caching de mogelijkheid om met succes een uitzonderlijk niveau van verkeer te bedienen. Dit geldt voor al onze WordPress hostingpakketten.