Als je de optie Laat Kinsta de runtime omgeving instellen kiest, zal het buildpack de laatst beschikbare versie gebruiken, als je in de code van je toepassing geen versie opgeeft. Als je een andere taalversie voor je toepassing wilt gebruiken, moet je de versie in de bestanden van je toepassing instellen.

De methode om de versie in te stellen verschilt per taal. Hieronder hebben we voorbeelden opgenomen voor de momenteel ondersteunde talen.

Ruby

Om je Ruby versie op te geven, neem je het volgende op in je Gemfile:

"https://rubygems.org"
ruby "2.5.1"

NodeJS

Om je Node.js versie en npm versie op te geven, neem je het volgende op in het package.json bestand van je applicatie:

"engines": {
  "node": "^16.14.0",
  "npm": "^8.3.1"
}

Python

Om je Python versie op te geven, neem je het volgende op in het runtime.txt bestand van je applicatie:

python-3.10.6

Java

Om je Java versie op te geven, neem je het volgende op in je applicatie’s system.properties bestand:

java.runtime.version=11

Scala

Om je Scala versie op te geven, neem je het volgende op in het build.sbt bestand van je applicatie:

scalaVersion := "2.13.8"

PHP

Om je PHP versie op te geven, neem je het volgende op in het composer.json bestand van je applicatie:

{
  "require": {
    "php": "~8.0.0"
  }
}

Go

Om je Go versie op te geven, neem je het volgende op in het go.mod bestand van je applicatie:

// +heroku goVersion go1.11
go 1.11