Als je je MyKinsta wachtwoord opnieuw moet instellen, kun je het proces starten op de MyKinsta aanmeldpagina.

1. Klik op de link Wachtwoord vergeten op de aanmeldpagina van MyKinsta.

Klik op de link Wachtwoord vergeten op de aanmeldingspagina van MyKinsta.
    Klik op de link Wachtwoord vergeten op de aanmeldingspagina van MyKinsta.
  2. Voer je e-mailadres in en klik op de knop Wachtwoord opnieuw instellen.

Voer je e-mailadres in de wachtwoord reset popup in.
    Voer je e-mailadres in de wachtwoord reset popup in.
  3. Controleer je e-mail voor het bericht om je wachtwoord opnieuw in te stellen (moet binnen 15 minuten of minder aankomen) en volg de instructies op.