Wanneer je je site migreert naar Kinsta en een site toevoegt, wordt er automatisch een tijdelijk domein voor je aangemaakt (jouwsite.kinsta.com). Zorg ervoor dat je na het voltooien van de overdracht het daadwerkelijke domein toevoegt aan je installatie vóórdat je je DNS-instellingen bijwerkt en het verkeer naar ons verwijst. Om dit te doen volg je de onderstaande stappen.

Een domeinnaam toevoegen

Stap 1

Ga naar de MyKinsta-omgeving. Klik vervolgens op je website en klik dan aan de linkerkant op ‘Domains’.

Het tabblad Domains in MyKinsta

Het tabblad Domains in MyKinsta

Stap 2

Je ziet nu een lijst met domeinnamen. Klik op de knop ‘Add Domain’.

Een domein toevoegen in MyKinsta

Een domein toevoegen in MyKinsta

Stap 3

Voeg nu je domeinnamen toe. Als je zowel de www als de niet-www versie van je domeinnaam wil gebruiken, zorg dan dat je beide toevoegt!

Een domeinnaam toevoegen

Een domeinnaam toevoegen

Stap 4

Een primaire domeinnaam aanwijzen is de volgende stap. Dit is de domeinnaam die je bezoekers te zien krijgen en is afhankelijk van of je de www- of niet-www versie kiest. Als je net een migratie achter de rug hebt, zorg er dan voor dat je kiest voor de versie die je eerder ook gebruikte.

Een primaire domeinnaam toewijzen

Een primaire domeinnaam toewijzen

Nu hoef je alleen nog maar je DNS bij te werken. Het duurt vaak zo’n 24 uur voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd. Hoewel we dit graag zouden willen, heeft Kinsta geen invloed op dit proces.

keer gedeeld