Om een gebruiker van een site te verwijderen, dien je op de knop Wijzigen aan de rechterkant van de rij van de gebruiker te klikken. In het dialoogvenster dat vervolgens verschijnt, zie je een lijst met sites waartoe de gebruiker toegang heeft, samen met zijn toegangsniveau. Klik op het prullenbakpictogram om de gebruiker van de juiste site te verwijderen en klik vervolgens op bevestigen om het proces te voltooien.

Je kan ook meerdere gebruikers tegelijk van een site verwijderen. Gebruik hiervoor eerst het sitefilter om de lijst te filteren voor gebruikers met toegang tot een bepaalde site. Selecteer vervolgens de gebruikers die je wil verwijderen met behulp van de selectievakjes aan de linkerkant. Klik ten slotte op de knop Verwijderen rechtsboven in de tabel en selecteer de optie “Verwijderen van site”. Er verschijnt een dialoogvenster waar je op de knop Verwijderen moet klikken om het proces te voltooien.

0
Delen