Om een gebruiker uit je bedrijf te verwijderen, klik je op het prullenbakpictogram aan de rechterkant van de rij van de gebruiker. Zodra je op de knop klikt, wordt een bevestigingsvenster weergegeven waar je op de rode knop Verwijderen moet klikken om de verwijdering te bevestigen. Houd er rekening mee dat als je een gebruiker uit een bedrijf verwijdert, de gebruiker ook van alle sites wordt verwijderd die aan het bedrijf zijn gekoppeld.

Je kan meerdere gebruikers tegelijk uit je bedrijf verwijderen. Gebruik de selectievakjes om de gewenste gebruikers te selecteren. Wanneer meerdere gebruikers zijn geselecteerd, verschijnen er contextgevoelige knoppen in de kop van de tabel. Klik op de knop Verwijderen en klik op “Uit je bedrijf verwijderen” in de vervolgkeuzelijst. Er wordt een bevestigingsvenster weergegeven waarin je op de knop Verwijderen moet klikken om de verwijdering te voltooien.

Bespaar tijd en kosten en maximaliseer siteprestaties met:

• Directe hulp van WordPress-hostingexperts, 24/7.
  • Cloudflare Enterprise integration.
  • Wereldwijd bereik met 28 datacenters wereldwijd.
  • Optimalisatie met onze ingebouwde Application Performance Monitoring.

Dat alles en nog veel meer, in één pakket zonder langlopende contracten, migraties en een 30 dagen geld-terug-garantie. Bekijk onze pakketten of neem contact op met sales om het pakket te vinden dat bij je past.