Ons support team is 24/7 beschikbaar om jou te helpen. Support wordt uitsluitend verleend via een chatsysteem dat in MyKinsta is geïntegreerd. Om ons support team te bereiken, kun je op elk moment gebruik maken van het chat-icoontje rechtsonder in MyKinsta. In dit artikel leggen we uit hoe ons supportteam u kan helpen en wat de beperkingen zijn die van toepassing zijn.

Snel hulp krijgen

Hoewel onze gemiddelde initiële antwoordtijd van een ticket slechts een paar minuten is, kun je nog sneller hulp krijgen door in onze kennisbank te zoeken. Als je vragen hebt over het gebruik van een van onze hostingfuncties – zoals het herstellen van een backup of het maken van een staging site, dan is onze Kennisbank de beste plek om te beginnen.

Kinsta staat voor je klaar

Ons support team staat altijd klaar om u te helpen met een van de volgende zaken:

Experts aan uw vingertoppen

Er zijn een aantal taken waar ons support team graag wat deskundig advies geeft, maar waar onze gebruikers verantwoordelijk voor blijven. Tot deze categorie behoren onder meer:

Je zult nog steeds een ontwikkelaar nodig hebben

Kinsta biedt een hostingplatform dat geoptimaliseerd is voor WordPress en de tools die je nodig hebt om jouw website te beheren. Wij nemen echter niet de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling van onze klanten over. Om deze reden zijn er een aantal zaken die buiten de reikwijdte van ons support team vallen, zoals:

• Veranderingen in het uiterlijk van uw website.
  • Wijzigingen in de inhoud van uw website.
  • Wijzigingen in de functionaliteit van het thema van jouw site en plugins.
  • Optimalisatie van je website voor betere prestaties in de zoekresultaten (SEO-diensten).
  • Optimalisatie van je website voor betere prestaties op website snelheidstesten zoals Google PageSpeed Insights of GT Metrix.
  • Code audits.
  • Elke codebewerking. We zijn blij om je te helpen bij het identificeren van een PHP-bestand, het genereren van een fatale fout en het uitschakelen van de problematische plugin of thema om jouw site weer online te krijgen, maar het vaststellen van de code om de fout op te lossen is aan de ontwikkelaar van die specifieke plugin of thema.
  • Het verhuizen van je site van Kinsta naar een andere host.

We bieden ook geen updates voor thema’s, plugins of WordPress-core. Dit is te wijten aan het feit dat ontwikkelaars soms slechte updates uit de kast duwen. Wij raden altijd aan een backup te maken voordat je updates op je site uitvoert. Op deze manier kun je eenvoudig met een enkele klik terugrollen als er een probleem is. Je kunt dan contact opnemen met de plugin of thema-ontwikkelaar voor een oplossing. Wij zijn natuurlijk graag bereid om te helpen bij het onderzoeken van foutmeldingen van de server, mochten deze het gevolg zijn van een slechte update.

Als je de hulp van een ontwikkelaar nodig hebt, zijn er een aantal plaatsen waar je gekwalificeerde WordPress-ontwikkelaars kunt vinden

Andere kaders en niet-WordPress-software

We zijn hier om WordPress te hosten en te ondersteunen. Hoewel wij je in staat zullen stellen om een eenvoudig PHP-script op te zetten naast je WordPress-site, bieden wij geen ondersteuning voor niet-WordPress-scripts en -toepassingen.

Wij bieden ook de installatie van een beperkt aantal aangepaste serverpakketten aan, zoals Elasticsearch of Redis (extra kosten zijn van toepassing). Onze ondersteuning voor deze pakketten is beperkt tot installatie. Klanten die om de installatie van deze pakketten vragen, zijn verantwoordelijk voor de integratie van deze pakketten met hun WordPress-websites door middel van plugins of aangepaste ontwikkelingswerkzaamheden.

Als je twijfelt, aarzel dan niet om het te vragen

We zijn hier om te helpen. Dus als je niet zeker weet of een specifiek probleem wordt behandeld door ons support team, aarzel dan niet om een chat ticket te openen en te vragen.

keer gedeeld