DevKinsta database details

Je kan elke Kinsta website lokaal kopiëren. Zowel test- als liveomgevingen zijn beschikbaar, zolang je gebruikersrol dit toestaat.

Je kan een website terugsturen naar je Kinsta omgeving met één klik op de knop, maar let wel op dat je niet direct naar een live website kan pushen. Nadat je de wijzigingen naar Kinsta hebt gestuurd, zul je de website nog via MyKinsta van de testomgeving naar live moeten zetten.

Het doorzetten van je wijzigingen naar de testomgeving zal:

• Alle bestanden overschrijven
  • Je database overschrijven
  • De Site URL wijzigen van lokaal naar het primaire domein
  • Elke bestaande WordPress gebruiker veranderen

En dit zal niet veranderen:

• MySQL wachtwoord
  • MyKinsta redirects
  • PHP versie