Onze unieke containerarchitectuur stelt sites in staat om CPU- en RAM-gebruik te schalen zonder enige beperking op kloksnelheid of CPU-tijd. Hoewel CPU en RAM belangrijke factoren zijn bij het bepalen van de prestaties, zijn dit niet de enige beperkingen die van toepassing zijn op een WordPress-website.

Nu CPU en RAM uit de vergelijking zijn verwijderd, zijn er twee andere factoren om in gedachten te houden, het aantal PHP-workers dat je site nodig heeft en de prestaties van de database van je website. Als je je in een situatie bevindt waarin je site extra PHP-workers nodig heeft, kun je je Kinsta-pakket vergroten zonder downtime.

Wanneer je onze schaalbare cloudhosting combineert met het feit dat paginacaching is inbegrepen, hebben sites die goed gebruik maken van onze caching, met al onze pakketten de mogelijkheid om een extreem verkeersniveau te kunnen verwerken.

Bespaar tijd en kosten en maximaliseer siteprestaties met:

• Directe hulp van WordPress-hostingexperts, 24/7.
  • Cloudflare Enterprise integration.
  • Globaal bereik met 28 datacenters verspreid over de wereld.
  • Optimalisatie met onze ingebouwde Application Performance Monitoring.

Dat alles en nog veel meer, in één pakket zonder langlopende contracten, met migraties en een 30 dagen geld-terug-garantie. Bekijk onze pakketten of neem contact op met sales om het pakket te vinden dat bij je past.