Onze unieke containerarchitectuur stelt sites in staat om CPU- en RAM-gebruik te schalen zonder enige beperking op kloksnelheid of CPU-tijd. Hoewel CPU en RAM belangrijke factoren zijn bij het bepalen van de prestaties, zijn dit niet de enige beperkingen die van toepassing zijn op een WordPress-website.

Nu CPU en RAM uit de vergelijking zijn verwijderd, zijn er twee andere factoren om in gedachten te houden, het aantal PHP-workers dat je site nodig heeft en de prestaties van de database van je website. Als je je in een situatie bevindt waarin je site extra PHP-workers nodig heeft, kun je je Kinsta-pakket vergroten zonder downtime.

Wanneer je onze schaalbare cloudhosting combineert met het feit dat paginacaching is inbegrepen, hebben sites die goed gebruik maken van onze caching, met al onze pakketten de mogelijkheid om een extreem verkeersniveau te kunnen verwerken.

Als je dit artikel leuk vond, dan zal onze support je zeker bevallen. Alle hostingpakketten van Kinsta hebben 24×7-ondersteuning van onze ervaren WordPress-ontwikkelaars en -engineers. Chat met hetzelfde team dat onze Fortune 500-klanten ondersteunt. Bekijk onze pakketten