Als je het SFTP-wachtwoord van je site wilt wijzigen, kan je dit eenvoudig doen vanaf je MyKinsta Dashboard.

SFTP Wachtwoord wijzigen

De te nemen stappen zijn de volgende:

1. Log in door in te loggen op https://my.kinsta.com.
  2. Klik op de sites in het linker menu.
  3. Selecteer de site waarvoor je het SFTP-wachtwoord wilt wijzigen.
  4. Klik onder de SFTP sectie op de “Genereer nieuw SFTP wachtwoord” knop.
  5. Klik op de bevestigingsknop.
  6. Je ontvangt binnen een seconde een melding onderin het scherm, waarna het wachtwoord wordt bijgewerkt.
  7. Kopieer en plak het nieuwe wachtwoord in je FTP-client.
Genereer een nieuw SFTP-wachtwoord

Genereer een nieuw SFTP-wachtwoord

Bekijk ook onze tutorial over hoe je via SFTP verbinding kunt maken met je WordPress-site.

Als je dit artikel leuk vond, dan zal onze support je zeker bevallen. Alle hostingpakketten van Kinsta hebben 24×7-ondersteuning van onze ervaren WordPress-ontwikkelaars en -engineers. Chat met hetzelfde team dat onze Fortune 500-klanten ondersteunt. Bekijk onze pakketten