Je kan informatie over je websites vinden op twee belangrijke plekken, namelijk de lijst met website en de pagina’s met details.

De lijst met sites

De lijst met sites is het centrum van je development waar je alle projecten kan zien waar je momenteel aan werkt.

DevKinsta site list

De lijst laat je meteen enkele belangrijke gegevens zien, zoals de grootte, de WordPress versie en PHP versie. Je kan de website en de projectmap openen via snelkoppelingen of je kan op “more” klikken naast elke site voor WP Admin en andere tools.

Je kan op elke website klikken om door te gaan naar de pagina met details en meer tools voor de website.

De pagina met details over de site

Elke pagina bevat toegangsgegevens, snelkoppelingen voor tools en direct ingebouwde tools zoals de WP_DEBUG switcher.

DevKinsta site details

Belangrijkste informatie over de site

• Site type
  • PHP versie
  • Webserver type
  • Database
  • Sitenaam
  • Sitepad
  • Sitehost

HTTPS

• Enable, disable HTTPS

Database details

• Host
  • Poort
  • Databasenaam
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Socket

WordPress specifieke instellingen

• Version
  • Enable WP_Debug
  • WordPress Multisite