De supportchat voor klanten met een betaald pakket of betaalde dienst is beschikbaar vanaf elke pagina in MyKinsta. Engelse ondersteuning is 24/7, beschikbaar, en we breiden ons team altijd uit om je betere ondersteuning in je moedertaal te kunnen bieden.

Als je alleen Statische Site Hosting hebt bij Kinsta: dit is een gratis dienst en daarom is 24/7 live chat niet beschikbaar. Wel hebben we gedetailleerde Statische Site Hosting documentatie, en je kunt in contact komen met developers en deskundige leden van de community op het Kinsta Community forum. Op dit forum kun je vragen stellen en alles bespreken over Statische Site Hosting, waaronder het deployen van websites, statische sitegenerators en meer. Of je nu nieuwsgierig bent naar het kiezen van de juiste stijl voor een statische site, het oplossen van problemen of het optimaliseren van de prestaties, onze community is er om je te helpen.

Open een ondersteuningschat

Om een nieuwe ondersteuningschat of ticket te openen, log je in op MyKinsta en klik je op het chatpictogram in de rechterbenedenhoek.

Contact opnemen met ondersteuning in MyKinsta
Contact opnemen met ondersteuning in MyKinsta.

Klik op de knop Stuur ons een bericht en laat ons weten welk type ondersteuning je nodig hebt (technisch, abonnementsvragen, factureringsvragen, enz.). Typ je bericht (je kunt bestanden bijvoegen via het paperclip-pictogram) en druk op enter/return (of klik op het vliegtuigpictogram) om te verzenden. Als je het chatvenster sluit, word je per e-mail op de hoogte gesteld wanneer antwoorden worden geplaatst.

Een bericht sturen in MyKinsta.
Een bericht sturen in MyKinsta.

De gemiddelde reactietijd van ons supportteam is minder dan 2 minuten!

Een chattranscript opslaan

Om een transcript van je gesprek te downloaden, scrol je naar de bovenkant van het venster en klik je op het pictogram pijl-omlaag (downloaden) in de rechterbovenhoek van het chatvenster. Er verschijnt een popupvenster met een .txt bestand van je transcript dat je op je computer kunt opslaan.

Klik op het pictogram met de pijl omlaag (download) om een transcriptie van je chat op te slaan.
Klik op het pictogram met de pijl omlaag (download) om een transcriptie van je chat op te slaan.