För att hjälpa dig komma igång och ge exempel på minimala applikationer har vi skapat flera Hello World-kodförråd i GitHub som du kan dela ut och distribuera på Kinsta.

Om du använder en annan Git-leverantör som Bitbucket eller GitLab, kolla in våra guider om hur du importerar ett GitHub-kodförråd till någon av git-tjänsterna:

Go

Java

Node.js

PHP

Python

React

Ruby

Scala

Andra

Exempel på hosting av statiska webbplatser

Med Kinsta’s hosting av statiska webbplatser kan du distribuera statiska webbplatser som består av icke-dynamiska filer som HTML, CSS och JavaScript. Ditt arkiv kan innehålla de förbyggda filerna eller källkoden för att generera din statiska webbplats.

För exempel på hur man distribuerar en webbplats från GitHub, på våra tjänster för hosting av statiska webbplatser, kolla in dessa mall-kodförråd. Du kan använda dessa för att skapa ett nytt kodförråd och distribuera på Kinsta:

Andra exempel på statiska webbplatser

Följande snabbstartsguider använder statiska webbplatsgeneratorer som är bättre lämpade för vårt applikationshosting: eftersom de använder något annat än Node.js för att generera den statiska webbplatsen: