Med vår fleranvändarfunktion så kan du skapa och hantera ett team, vilket ger dem tillgång till olika aspekter av dina webbplatser, applikationer eller databaser. På sidan Företagsanvändare kan du bjuda in användare till ditt företag eller dina WordPress-webbplatser.

Obs: Med Hanterad WordPress kan du även bjuda in en användare till en WordPress-webbplats (men inte ditt företag) på sidan för användare med administratörsbehörighet på webbplatsnivå (WordPress-webbplatser > webbplatsnamn > Hantera användare).

För en detaljerad förklaring av de olika åtkomsttyperna, ta en titt på vår guide om hur MyKinsta’s användarroller fungerar.

Bjud in en användare

Följ stegen nedan för att bjuda in en användare till ditt företag:

1. Logga in på MyKinsta.
    2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och på Företagsinställningar i rullgardinsmenyn.
    3. Klicka på Användare i det vänstra sidofältet för att komma åt sidan Företagsanvändare.
    4. Klicka på knappen Bjud in användare i det övre högra hörnet

Bjud in användare till ditt företag eller din webbplats i MyKinsta.
      Bjud in användare till ditt företag eller din webbplats i MyKinsta.
    5. I popup-fönstret/modalfönstret som visas anger du e-postadressen för den användare som du vill bjuda in. Du kan bjuda in upp till 10 användare genom att separera deras e-postadresser med kommatecken i e-postfältet.
    6. Se till att Företagsåtkomst är markerat bredvid e-postfältet och välj sedan mellan Företagsadministratör, Utvecklare eller Fakturering.
    7. Klicka på knappen Bjud in användare längst ner i fönstret.

Information om användarinbjudan med företagsåtkomst.
      Information om användarinbjudan med företagsåtkomst.

Skicka en användarinbjudan igen

Om du behöver skicka en inbjudan till en användare igen kan du använda knappen Skicka igen bredvid den väntande inbjudningen. Om du behöver ta bort den väntande inbjudningen klicka på ikonen Ta bort (papperskorgen) i slutet av raden.

Återsänd väntande företagsanvändarinbjudan i MyKinsta.
Återsänd väntande företagsanvändarinbjudan i MyKinsta.